Thomas Bjørn får betydelig mulighed med OL-position.
2 mins read

Thomas Bjørn får betydelig mulighed med OL-position.

Thomas Bjørn bliver OL-kaptajn for dansk golf

Den erfarne danske golfspiller, Thomas Bjørn, er blevet udpeget til at lede Danmark mod landets første OL-medalje i golf. Dansk Golf Union har annonceret, at Bjørn vil være sportslig ansvarlig for de fire danske golfspillere, der vil deltage i de olympiske lege i Frankrig til sommer.

Bjørn ser frem til udfordringen

Thomas Bjørn udtrykker sin glæde over at få muligheden for at være OL-kaptajn. Han håber at kunne hjælpe en eller flere af de talentfulde danske spillere til at vinde Danmarks første OL-medalje i golf. Turneringen vil blive afholdt på Le Golf National nær den franske by Versailles, hvor Bjørn har gode minder fra sin tid som kaptajn for det europæiske hold, der vandt Ryder Cup i 2018.

Dansk Golf Union ser Bjørns rolle som en gevinst

Morten Backhausen, direktøren for Dansk Golf Union, mener det er en stor gevinst, at Bjørn har accepteret rollen som OL-kaptajn. Han understreger, at Bjørn har omfattende erfaring med, hvad det kræver at konkurrere i verdens største turneringer, og han har en dyb forståelse for, hvordan man udvikler en effektiv strategi til Le Golf National.

Udtagelse af spillere stadig i gang

Det er endnu ikke afgjort, hvilke fire danske golfspillere der vil deltage i OL. Spillerne vil blive udvalgt baseret på deres placering på verdensranglisten ved skæringsdatoer i juni. På herresiden er Thorbjørn Olesen og tvillingebrødrene Nicolai og Rasmus Højgaard blandt de mulige kandidater, mens Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen forventes at repræsentere Danmark på damesiden.

OL golfturneringens datoer

Den olympiske golfturnering for herrerne finder sted fra den 1. til 4. august, mens damerne spiller fra den 7. til 10. august.

Citat fra forfatteren

“Med Thomas Bjørn som OL-kaptajn har Danmark en stærk leder, der kan hjælpe vores talentfulde golfspillere mod landets første OL-medalje i golf.”

Konklusion fra forfatteren

“Thomas Bjørns erfaring og lederskab vil være uvurderlige for det danske OL-golfhold. Med ham ved roret har Danmark en reel chance for at vinde sin første OL-medalje i golf.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *