Thorbjørn Olesen fra Danmark vinder golfturnering i Emiraterne, med en anden dansk spiller på andenpladsen.
2 mins read

Thorbjørn Olesen fra Danmark vinder golfturnering i Emiraterne, med en anden dansk spiller på andenpladsen.

Storslået Dansk Succes på Golfbanen

Det har været et bemærkelsesværdigt døgn for dansk golf. Nicolai Højgaard opnåede en imponerende andenplads ved PGA-turneringen i San Diego, mens hans tvillingebror, Rasmus Højgaard, fulgte trop med en andenplads ved DP World Tour-turneringen Ras Al Khaimah Championship i Emiraterne.

Thorbjørn Olesen: Sejrherren i Emiraterne

Den største triumf tilfaldt dog Thorbjørn Olesen, som formåede at klatre til toppen i Emiraterne. Den 34-årige dansker præsterede hele seks slag bedre end sin landsmand og kan dermed tage pokalen med hjem.

Olesen havde et betydeligt forspring inden søndagens afgørende runde. Han gik de 18 huller med fem slags under par, hvilket sikrede, at sejren aldrig var i fare. Gennem hele turneringen var Thorbjørn Olesen 27 slag under par.

Dette markerer den erfarne danskers første turneringssejr i over et år, efter han vandt Thailand Masters i februar 2023.

Marcus Helligkilde: Tæt på Podiet

Den tredje dansker ved Ras Al Khaimah Championship, Marcus Helligkilde, var lørdag tæt på at indtage podiets sidste plads. Men søndag gik han runden tre slag over par og var derfor et godt stykke fra at lave et rent dansk podie.

Forfatterens Kommentarer

“Forfatteren af denne artikel udtaler: ‘Det har været et fantastisk døgn for dansk golf. Med både Højgaard-brødrene og Olesen, der leverer stærke præstationer, er det tydeligt, at Danmark er et land at regne med på den internationale golfskueplads.'”

Konklusion

“Forfatteren af denne artikel konkluderer: ‘Med disse resultater er det klart, at dansk golf er i en stærk position. Vi ser frem til at følge de danske golfspilleres fortsatte succes på den internationale scene.'”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *