Højgaard forbliver i toppen af Masters-feltet før den afsluttende runde.
3 mins read

Højgaard forbliver i toppen af Masters-feltet før den afsluttende runde.

Nicolai Højgaard på vej mod karrierens største resultat

Den 23-årige danske golfspiller, Nicolai Højgaard, er på vej mod et af de største resultater i sin karriere. Han er aktuelt placeret på en delt sjetteplads i den prestigefyldte amerikanske golfturnering, The Masters. Denne turnering er en af de fire såkaldte majors, som er de mest prestigefyldte turneringer i golfverdenen.

Forrygende præstation hele weekenden

Højgaard har imponeret med sin præstation hele weekenden, både med driveren og putteren. Han har vist stærke takter på lørdagens runde, hvor han sluttede to slag over banens par. Trods nogle udfordringer i spillet på banens sidste halvdel, formåede han at holde sig indenfor rækkevidde af førstepladsen. Han har nu fem slag op til den førende spiller, amerikanske Scottie Scheffler.

Efter lørdagens runde udtrykte Højgaard både glæde og skuffelse over sin præstation. “Jeg synes, at jeg gjorde det godt på de første ti huller. Jeg synes, jeg spillede noget god golf. Og jeg synes generelt, at jeg har gjort det meget godt i de her dage, men jeg er selvfølgelig skuffet over situationen,” sagde han til TV 2 Sport.

Stærkt grundlag fra turneringens første dag

Højgaards stærke placering blev grundlagt på turneringens første dag, hvor han gik fem slag under par. Dette placerede ham på en delt tredjeplads. Han fulgte op på den flotte start fredag, hvor han gik banen et enkelt slag over par og placerede sig på en delt fjerdeplads.

Mulighed for at slå bedste danske resultat

Det bedste danske resultat i The Masters er en sjetteplads, som blev opnået af golfspilleren Thorbjørn Olesen i 2013. Olesen deltager også i årets turnering, men har indtil videre ikke formået at matche Højgaards præstation.

Kommentar fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Nicolai Højgaard har virkelig vist, hvad han er lavet af i denne turnering. Han har potentialet til at slå det bedste danske resultat i The Masters, og det bliver spændende at følge ham i den sidste runde.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Uanset resultatet af den sidste runde, har Nicolai Højgaard allerede vist, at han er en spiller, man skal holde øje med i fremtiden. Hans præstation i The Masters er et tydeligt bevis på hans talent og potentiale.”

Den fjerde og sidste runde af The Masters spilles søndag aften dansk tid. Hvordan det går danskerne, kan du følge her på dr.dk og i app’en DR Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *