Frederik Vesti fra Danmark er blevet udnævnt til reservekører for et Formel 1-hold.
2 mins read

Frederik Vesti fra Danmark er blevet udnævnt til reservekører for et Formel 1-hold.

Frederik Vesti og Mick Schumacher deler reservekørerplads hos Mercedes

Frederik Vesti, den talentfulde danske racerkører, har ikke opnået en fast plads i Formel 1. Ikke desto mindre får han stadig chancen for at vise sit værd på banen.

Reservekører hos Mercedes

I den kommende sæson vil Vesti dele rollen som reservekører hos Mercedes med Mick Schumacher. Dette ifølge en rapport fra TV3.

Andre løb i 2024

Udover at være reservekører for Mercedes, vil Frederik Vesti også deltage i seks løb i den europæiske Le Mans Serie for Cool Racing i 2024. Mick Schumacher, hans kollega på reservebænken, vil også køre en Le Mans-racer. Schumacher har allerede sikret sig en plads hos det franske Renault/Alpine i år.

Usikkerhed om Formel 1-deltagelse

Det er endnu usikkert, om Frederik Vesti vil få muligheden for at køre i en Formel 1-racer i år, på trods af hans nye rolle. Hans første chance kan dog komme allerede næste måned, når Formel 1-sæsonen starter op i Bahrain søndag den 2. marts.

BMW ændrer udstyr

I andre nyheder har BMW besluttet at droppe populært udstyr i deres helt nye 5-serie Touring. Dette er noget, mærket overvejede allerede at gøre i 2019. Læs mere her.

Citat fra forfatteren

“Frederik Vesti’s nye rolle som reservekører for Mercedes viser hans potentiale og talent inden for motorsport. Selvom han ikke har en fast plads i Formel 1, er det tydeligt, at han er en kører, vi skal holde øje med i fremtiden.”

Konklusion fra forfatteren

“Selvom det er usikkert, om Frederik Vesti vil få muligheden for at køre i en Formel 1-racer i år, er hans nye rolle som reservekører for Mercedes et klart tegn på hans talent og potentiale. Vi ser frem til at følge hans karriere og ser frem til den kommende sæson.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *