En anden Schumacher opgiver ambitionen om at konkurrere i Formel 1.
2 mins read

En anden Schumacher opgiver ambitionen om at konkurrere i Formel 1.

David Schumacher opgiver Formel 1-drømmen

David Schumacher, søn af den tidligere Formel 1-kører Ralf Schumacher, har besluttet at opgive sin drøm om at følge i sin fars fodspor og køre Formel 1. Den 22-årige tyske racerkører har indset, at denne drøm ikke længere er realistisk.

Realismen sætter ind

David Schumacher har udtalt til Auto Bild, at han stadig vil bære drømmen i baghovedet, men ser realistisk på situationen og har nu sat en streg over Formel 1.

Sidste løb i Formel 3

David Schumacher har ikke deltaget i et Formel-løb siden 2021, hvor han kørte i Formel 3-klassen. Siden da har han kørt DTM, hvor han stadig er et populært navn. I år vil han deltage i GT Masters-serien, hvilket sportsligt set er et skridt ned, men Schumacher tager det med ro.

Økonomiske udfordringer

Selvom man kommer fra en berømt racerkørerfamilie, er pengetanken ikke nødvendigvis bundløs. Det koster omkring 3 millioner euro, svarende til 22,4 millioner kroner, bare for at deltage i Formel 3. Disse penge har David Schumacher ikke umiddelbart til rådighed.

Schumacher-navnet i Formel 1

David Schumacher er ikke den eneste unge Schumacher, der måske må opgive Formel 1-drømmen. Hans fætter, Mick Schumacher, søn af Michael Schumacher, blev fyret fra Haas i november 2022 og har ikke formået at gøre sig attraktiv over for andre Formel 1-hold. Det ser derfor ud til, at Schumacher-navnet er fortid i Formel 1 – i hvert fald på banen.

Konklusion

David Schumacher har valgt at opgive sin drøm om at køre Formel 1. Selvom han stadig vil bære drømmen i baghovedet, har han indset, at det ikke længere er realistisk. Økonomiske udfordringer og skiftet til GT Masters-serien har bidraget til denne beslutning. Det ser ud til, at Schumacher-navnet er fortid i Formel 1 – i hvert fald på banen.

Citat fra forfatteren

“David Schumacher har taget en svær, men realistisk beslutning. Selvom han stadig vil bære drømmen i baghovedet, har han indset, at det ikke længere er realistisk. Økonomiske udfordringer og skiftet til GT Masters-serien har bidraget til denne beslutning. Det ser ud til, at Schumacher-navnet er fortid i Formel 1 – i hvert fald på banen.” – Forfatteren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *