Simon, der kun har spillet discgolf i fem måneder, deltog i DM i weekenden ifølge TV MIDTVEST.
2 mins read

Simon, der kun har spillet discgolf i fem måneder, deltog i DM i weekenden ifølge TV MIDTVEST.

Stigende popularitet af discgolf tiltrækker flere sponsorer

Discgolf, en sportsgren der kombinerer elementer af frisbee og golf, oplever en stigende popularitet i Danmark. Landet er nu hjemsted for omkring 65 discgolfbaner, herunder en ved Momhøje Naturcenter i Kibæk. I løbet af weekenden var deltagerne her engageret i et 20-hullers discgolfspil, hvor målet er at kaste discen ned i kurvene.

Socialt samvær og motion i naturen

Trods det individuelle aspekt af spillet, fremhæver spillere det sociale samvær, der kommer med sporten. Alexander Rahbek Stücker Vigsø fra Vorgod-Barde, en af deltagerne ved DM, bemærker, “Man går jo sammen i en gruppe, hvor man får noget snak undervejs.” Jonas Søndergaard fra Sinding tilføjer, “Man er ude i naturen og får noget frisk luft, og så får man noget motion samtidig. Det er pissefedt.”

Vækst i medlemstal glæder klubformand

Disc Golf – Vest, klubben i Kibæk, har oplevet en stigning i antallet af nye medlemmer. Klubformanden, Karsten Iversen, ser positivt på denne udvikling og håber på endnu flere medlemmer i fremtiden. Han bemærker også, at den stigende interesse for sporten har tiltrukket opmærksomhed fra sponsorer.

“Det giver supermange muligheder i et arrangement som det her, at vi er blevet så mange. Sponsorer begynder at være interesseret og siger, at det giver mening for dem at være synlige i en sport med mange brugere,” siger Iversen.

Forfatterens kommentar

“Denne artikel illustrerer den stigende popularitet af discgolf i Danmark. Sporten tilbyder ikke kun motion og frisk luft, men også et socialt samvær, hvilket gør det til en attraktiv aktivitet for mange. Den stigende interesse har også positive økonomiske konsekvenser, da det tiltrækker sponsorer,” siger forfatteren af denne artikel.

Forfatterens konklusion

“Discgolf er mere end bare en sport; det er en mulighed for at nyde naturen, få motion og skabe sociale bånd. Med den stigende popularitet og interesse fra sponsorer, ser fremtiden for discgolf i Danmark meget lovende ud,” konkluderer forfatteren af denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *