Mor til Formel 1-kører dømt for bilsvindel til en værdi af 65 millioner kroner.
2 mins read

Mor til Formel 1-kører dømt for bilsvindel til en værdi af 65 millioner kroner.

Alex Albon åbner op om sin turbulente fortid i ny podcast

Formel 1-køreren Alex Albon er normalt ikke meget for at tale om sin fortid. Men i en nylig podcast lægger han kortene på bordet og deler sin historie.

Albons karriere i Formel 1

Albon startede sin Formel 1-karriere i Toro Rosso, hvor han efter en halv sæson blev forfremmet til Red Bull i 2019, hvor han kørte side om side med Max Verstappen. Men Albon kunne ikke leve op til forventningerne og blev samme år smidt ud af Formel 1. Han er dog siden vendt tilbage til sporten og kører nu for Williams, hvor han har vist sig at være en stærk konkurrent til sin amerikanske teamkollega Logan Sargeant.

Albons personlige udfordringer

Men Albons udfordringer har ikke kun været på banen. For 11 år siden blev hans thailandske mor, Kankamol Albon, dømt til 6 års fængsel i en sag om svindel med millioner af britiske pund. Hun havde oprettet et pyramidespil med luksusbiler, hvor hun bedrog mange bilister.

Kankamol Albon havde lovet at finde specifikke og ofte sjældne biler til sine kunder, men disse biler så kunderne aldrig. Efter sin anholdelse betalte hun sig ud af fængslet og forsøgte at snyde det engelske skattevæsen for 1,8 millioner pund, svarende til 16 millioner kr., ved at hævde, at hun skulle have moms tilbage for eksporterede luksusbiler.

Albons reaktion på morens handlinger

I dag taler Alex Albon og hans mor om hendes fængselsophold som en “ferie”. Dette blev afsløret i podcasten “Alex Albon Exclusive: “I’m Ready To Win Championships”, som kan høres her.

Konklusion

Alex Albons historie er et eksempel på, hvordan personlige udfordringer kan forme en persons karriere. Trods modgang både på og uden for banen, har Albon formået at vende tilbage til Formel 1 og vise sin styrke som racerkører.

Citat fra forfatteren

“Alex Albons historie er en påmindelse om, at succes ikke kommer uden udfordringer. Hans evne til at overvinde disse udfordringer og fortsætte med at konkurrere på højeste niveau i Formel 1 er beundringsværdig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *