Business Wire: IIHF Ice Hockey 2023 Information
2 mins read

Business Wire: IIHF Ice Hockey 2023 Information

IIHF Ishockey Verdensmesterskab 2023 i Finland og Letland

Det Internationale Ishockeyforbunds (IIHF) verdensmesterskab i 2023 vil blive afholdt i Tampere, Finland og Riga, Letland fra den 12. til den 28. maj. Turneringen er en fælles indsats mellem Finland og Letland, hvor gruppe A-kampene vil blive spillet i Tampere og gruppe B-kampene i Riga.

Danmark i Gruppe A

Danmark er placeret i gruppe A og vil derfor spille deres kampe i Tampere, Finland. Andre hold i gruppen inkluderer Finland, Tyskland, Sverige, Østrig, Frankrig, Ungarn og USA. Kvartfinalerne vil blive afholdt både i Tampere og Riga, men placeringen afhænger af resultaterne fra den indledende runde. Semifinaler og finaler vil finde sted i Tampere.

Billetter til Salg

Enkeltbilletter er nu tilgængelige for alle kampe og i alle prisklasser. Det anbefales at handle hurtigt for at sikre sig muligheden for at se sit favoritlandshold i aktion.

Danmarks første kamp mod Ungarn

Billetpriserne for Danmarks kampe starter ved 20 € for voksne og 13 € for børn. Danmarks første kamp i turneringen er mod Ungarn lørdag den 13. maj kl. 16.20. Priserne er eksklusive gebyrer fra billetoperatører.

Danmarks kampe i Gruppe A

Danmarks kampe i gruppe A er som følger:
– 13/5: Ungarn – Danmark
– 14/5: Frankrig – Danmark
– 16/5: Danmark – Østrig
– 18/5: Danmark – Tyskland
– 20/5: USA – Danmark
– 22/5: Danmark – Sverige
– 23/5: Finland – Danmark

Forfatterens Citat

“For fans af ishockey er dette en begivenhed, man ikke vil gå glip af. Med hold fra hele verden, der konkurrerer på højeste niveau, lover IIHF Verdensmesterskabet i ishockey 2023 at være en spændende og mindeværdig oplevelse.” – Forfatterens navn, titel.

Forfatterens Konklusion

“Med en bred vifte af hold og spændende kampe i vente, er IIHF Verdensmesterskabet i ishockey 2023 en begivenhed, der samler fans fra hele verden. Uanset om du hepper på Danmark eller et andet hold, er dette en mulighed for at opleve ishockey på sit bedste.” – Forfatterens navn, titel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *