Norlys indgår aftale om etablering af ladestandere ved 186 danske golfklubber i et grønt initiativ.
2 mins read

Norlys indgår aftale om etablering af ladestandere ved 186 danske golfklubber i et grønt initiativ.

Golf går grønt: Norlys og Dansk Golf Union indgår aftale om ladestandere til el-biler

Golfens grønne omstilling tager et nyt skridt fremad. Norlys og Dansk Golf Union har indgået en attraktiv aftale, der gør det muligt for 186 danske golfklubber at få installeret ladestandere til el-biler.

Dansk golf bliver grønnere

Den nye aftale betyder, at danske golfspillere får bedre muligheder for at oplade deres el-biler. Norlys tilbyder at opstille ladestandere hos alle 186 danske golfklubber gennem en attraktiv aftale. Ladestanderne vil ikke kun være tilgængelige for golfklubbernes medlemmer, men også være synlige i det offentlige ladenetværk, hvilket er fundamentalt for den grønne omstilling.

Morten Backhausen, direktør for Dansk Golf Union, udtaler: “Vi er glade for samarbejdet med Norlys. Det giver gode muligheder for vores medlemmer og gør os til en aktiv del af den grønne udvikling.”

Flere muligheder for golfspillere

Aftalen giver også golfspillere mulighed for at få installeret egen ladeboks. Christian Ruhe, kommerciel direktør ved Norlys, siger: “Elbilerne er kommet for at blive, og der er et stærkt behov for flere ladestandere. Vi er glade for at kunne bidrage til Dansk Golf Unions mål om at blive grønnere.”

Støtte til bæredygtig udvikling

Dansk Golf Union har valgt at samarbejde med Norlys for at sikre hurtig og professionel hjælp ved installering af ladestandere. Aftalen understøtter unionens bestræbelser på at støtte en bæredygtig udvikling inden for golfsporten.

Morten Backhausen siger: “Som en af Danmarks største sportsgrene med 164.000 udøvere, skal vi tage samfundsansvar. Vi arbejder mod større biodiversitet på golfbanerne og har reduceret vores pesticidforbrug med mere end 80 procent. Nu gør vi noget for at fremme grøn privatbilisme.”

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Denne aftale mellem Norlys og Dansk Golf Union er et stort skridt i den grønne retning for dansk golf. Det er et klart signal om, at sporten tager sit samfundsansvar alvorligt.”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med denne aftale viser Dansk Golf Union og Norlys, at det er muligt at kombinere sport og bæredygtighed. Det er et vigtigt skridt i retning af en grønnere fremtid for dansk golf.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *