Dansk racerkører bekræftet til yderligere en Formel 1-test.
2 mins read

Dansk racerkører bekræftet til yderligere en Formel 1-test.

Frederik Vesti får endnu en Formel 1-test med Mercedes

Trods tabet af førerpositionen i Formel 2, får den danske racerkører Frederik Vesti igen mulighed for at teste en Formel 1-bil for Mercedes.

Yderligere to Formel 1-tests for Vesti

Ekstra Bladet rapporterede tidligere på måneden, at Vesti, som kører Formel 2 for Prema Racing, ville få to yderligere Formel 1-tests i den igangværende sæson. Nu er tid, dato og sted fastlagt for mindst en af disse tests.

Officiel Formel 1-træning i Mexico

Vesti vil køre sin Formel 1-test i Mexico sammen med Lewis Hamilton, når Formel 1-feltet ankommer til Nordamerika i oktober. “Den følelse af, at jeg skal køre en officiel Formel 1-træning med Lewis Hamilton ved siden af mig, er fuldstændig vanvittig. Og det er alt, hvad jeg har drømt om – nogensinde,” udtaler Frederik Vesti til Viaplay.

Vesti erstatter George Russell

Træningen vil finde sted før løbet i Mexico, hvilket betyder, at Vesti vil overtage George Russells bil lørdag den 28. oktober. Dette bliver anden gang, Vesti sidder i en Formel 1-bil. Hans første gang var i Abu Dhabi i november sidste år, hvor Formel 1-holdene afholdt de såkaldte ‘rookie-tests’.

Forfatterens kommentar

“Frederik Vesti har vist sig at være en lovende racerkører, og det er spændende at se ham få endnu en chance for at bevise sit talent i Formel 1. Det vil være interessant at følge hans præstation i den kommende test,” siger [forfatterens navn], forfatter på [websitets navn].

Forfatterens konklusion

“Uanset resultatet af testen, er det tydeligt, at Vesti har en lys fremtid foran sig i motorsport. Hans passion og dedikation er tydelig, og vi ser frem til at følge hans karriere,” konkluderer [forfatterens navn], forfatter på [websitets navn].

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *