Information om hvordan man kan se dansk ishockey i Metal Ligaen fra sæsonen 2023/24 og prisen på den tilhørende streamingtjeneste.
3 mins read

Information om hvordan man kan se dansk ishockey i Metal Ligaen fra sæsonen 2023/24 og prisen på den tilhørende streamingtjeneste.

Ændringer i transmissionen af dansk ishockey fra 2023/24 sæsonen

TV 2 Sport vil ikke længere transmittere dansk ishockey fra den kommende 2023/24 sæson i den danske Metal Ligaen. Rettighederne er nu erhvervet af firmaet Sportway, som vil stå for produktion og streaming af alle kampe fra Metal Ligaen de næste seks år på deres platform Metalligaen.tv.

For at følge med i kampene, skal du købe adgang til denne tjeneste. Metal Ligaen starter fredag den 1. september, og alle kampe kan ses på Metalligaen.tv. Det drejer sig om omkring 265 kampe, inklusiv grundspil, slutspil og finaler. Du kan også se Metal Final 4 på Metalligaen.tv.

Fra oktober vil der også blive vist udvalgte kampe på Sport Live tv-kanalen, takket være en ny aftale.

Prisen for at se Metal Ligaen på Metalligaen.tv

Et abonnement på Metalligaen.tv koster 99 kroner om måneden, men du kan også vælge et årsabonnement til 699 kroner. Som en del af lanceringen tilbyder de 15% rabat på årsabonnementet og 20% rabat på månedsabonnementet de første tre måneder, hvis du tegner abonnement inden den 1. september.

Du kan allerede nu få gratis adgang til platformen. De danske klubber i Metal Ligaen spiller over 20 træningskampe i Danmark fra den 11. august og frem til sæsonpremieren. Næsten alle disse kampe vil blive vist og kommenteret på Metalligaen.tv.

Metalligaen.tv planlægger at øge produktionen i forhold til sidste år med 1-2 kampe om ugen produceret som 4-kameraproduktioner med ekspertkommentatorer. Udover live dækning, vil det også være muligt at se sæsonens kampe i arkiv samt højdepunkter og interviews.

Det er vigtigt at bemærke, at man ikke må dele sit abonnement udenfor sin husstand, men to enheder kan streame samtidigt.

Der vil snart blive lanceret et tilbud til de mange danske ishockeyfans, der benytter billetplatformen ”Unlimited Hockey”.

Sådan streamer du Metalligaen.tv

Metalligaen.tv kan ses på computer/PC, mobil og tablet, og kan også chromecastes til dit TV. De arbejder desuden på en app til Samsung Smart TV, som forventes klar i efteråret.

Citat fra forfatteren

“Med overgangen til Metalligaen.tv får ishockeyfans en unik mulighed for at følge deres favoritklubber i Metal Ligaen. Selvom det er en ændring, ser vi frem til at bringe fansene tættere på spillet end nogensinde før,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

“Denne overgang markerer en ny æra for dansk ishockey. Med Metalligaen.tv får fans adgang til alle kampe, interviews og højdepunkter. Vi ser frem til at se, hvordan denne ændring vil påvirke sporten og dens fans,” afslutter forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *