Antonsen og Søgaard misser Verdensmesterskabet i Badminton.
2 mins read

Antonsen og Søgaard misser Verdensmesterskabet i Badminton.

Lasse Mølhede indtræder i Danmarks Sudirman Cup-trup

Badminton Danmark har netop annonceret, at Lasse Mølhede er blevet udtaget til Danmarks Sudirman Cup-trup, der tager til Kina på onsdag.

Skader forhindrer Antonsen og Søgaard i deltagelse

Anders Antonsen og Frederik Søgaard vil desværre ikke være en del af dette års VM for blandede hold. Begge spillere kæmper med mindre skader, hvilket forhindrer dem i at være klar til Sudirman Cup, der løber af stablen fra den 14.-21. maj.

Truppen til Sudirman Cup

Herretruppen består af Viktor Axelsen, Rasmus Gemke, Kim Astrup, Anders Skaarup, Lasse Mølhede, Mathias Christiansen og Mathias Thyrri. Damerne repræsenteres af Mia Blichfeldt, Line Christophersen, Sara Thygesen, Maiken Fruergaard, Alexandra Bøje og Amalie Magelund.

Reaktion på skaderne

Cheflandstræner Kenneth Jonassen udtrykker skuffelse over Antonsens og Søgaards skader. Han forklarer, at det er vigtigt, at alle spillere er 100 procent klar, og at de derfor har valgt ikke at tage de to spillere med for at undgå yderligere skader.

Lasse Mølhede træder til

Lasse Mølhede er blevet udtaget som erstatning for Søgaard på doublefronten. På trods af at Mølhede oprindeligt var listet som “non-travelling”, har han nu mulighed for at gøre debut på Sudirman Cup-landsholdet, hvis han kommer i spil.

VM for blandede hold

VM for blandede hold kan følges fra søndag den 14. maj på TV 2 Sport og TV 2 Play. Danmarks første kamp spilles søndag klokken 11.

Grupperne til Sudirman Cup

Danmark er placeret i Gruppe A sammen med Kina, Singapore og Egypten. De øvrige grupper består af følgende lande: Gruppe B: Indonesien, Thailand, Tyskland, Canada. Gruppe C: Malaysia, Taiwan, Indien, Australien. Gruppe D: Japan, Korea, Frankrig, England.

Citat fra forfatteren

“Det er altid en skuffelse, når skader forhindrer spillere i at deltage i store turneringer. Men vi ser frem til at se, hvad Lasse Mølhede kan bringe til holdet i stedet.” – Forfatterens navn

Konklusion fra forfatteren

“På trods af skaderne ser vi frem til en spændende Sudirman Cup. Med en stærk trup og en mulig debutant i form af Lasse Mølhede, er der stadig masser at se frem til for danske badmintonfans.” – Forfatterens navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *