Det er nu offentliggjort: Viktor Axelsen er inkluderet på en eksklusiv liste.
2 mins read

Det er nu offentliggjort: Viktor Axelsen er inkluderet på en eksklusiv liste.

Det danske badmintonhold til OL i Paris

Ni spillere er blevet udvalgt til at repræsentere Danmark i badminton ved de kommende Olympiske Lege i Paris. Spillerne er:

  • Mia Blichfeldt (damesingle)
  • Anders Antonsen (herresingle)
  • Viktor Axelsen (herresingle)
  • Sara Thygesen og Maiken Fruergaard (damedouble)
  • Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup (herredouble)
  • Alexandra Bøje og Mathias Christiansen (mixeddouble)

Forventninger til det danske hold

Søren Simonsen, chef de mission i DIF, udtrykker stor tiltro til det danske badmintonhold. Han understreger, at Danmark har en stærk tradition inden for badminton ved OL, og at sporten har en særlig evne til at samle den danske befolkning. Han ser frem til at opleve den rød-hvide OL-feber, som han er sikker på vil opstå i Paris.

Lars Balle Christensen, sportsdirektør i Team Danmark, deler denne optimisme. Han påpeger, at Danmark er en af verdens førende badmintonnationer og har en tradition for at kæmpe om OL-medaljerne. Han ser særligt frem til at følge herresingle og herredouble, hvor Danmark stiller med stærke spillere som Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Kim Astrup og Anders Skaarup.

Et hold med erfaring

Alle ni spillere repræsenterede også Danmark ved OL i Tokyo 2021. Jens Meibom, elite- og sportschef i Badminton Danmark, har store forventninger til holdet. Han fremhæver, at holdet består af erfarne spillere, der alle har deltaget i OL før. Målet er at vende hjem fra Paris med en medalje.

Forfatterens kommentar

“Dette er en stærk gruppe af spillere, der repræsenterer Danmark ved de kommende Olympiske Lege. Med deres erfaring og talent, er der gode chancer for at vi vil se nogle imponerende præstationer på badmintonbanen i Paris,” siger forfatteren af denne artikel.

Forfatterens konklusion

“Med et hold bestående af verdenselitespillere og en stærk tradition for badminton i Danmark, er der alle forudsætninger for succes ved de kommende Olympiske Lege. Det bliver spændende at følge holdets præstationer i Paris,” konkluderer forfatteren af denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *