Nordjylland vælger at aflyse det imponerende kæmpeevent, der ellers ville have været tre gange større end normalt.
2 mins read

Nordjylland vælger at aflyse det imponerende kæmpeevent, der ellers ville have været tre gange større end normalt.

Prestigefuld golfturnering Made in Himmerland afholdes for sidste gang

Den populære golfturnering, Made in Himmerland, der har fundet sted i Gatten i Nordjylland i ni år, vil blive afholdt for sidste gang denne sommer. Banen i Gatten vil blive erstattet af en endnu ukendt placering.

Turneringen overgår til GolfPromote

Made in Himmerland-turneringen, der tidligere var ejet af Made in Himmerland Fonden, er blevet overtaget af selskabet GolfPromote. GolfPromote driver også ECCO Tour og den danske Challenge Tour-turnering. De planlægger at flytte turneringen til forskellige steder i landet under et nyt navn, som endnu ikke er blevet offentliggjort.

En kort historie om Made in Himmerland

Made In Himmerland-turneringen blev første gang afholdt i 2014 under navnet Made in Denmark. Efter tre turneringer i Gatten blev værtskabet overtaget af Silkeborg Ry Golfklub i 2018. Turneringen vendte tilbage til Gatten i 2019, men blev desværre aflyst i 2020 på grund af COVID-19-pandemien. I både 2021 og 2022 blev turneringen spillet under navnet Made in Himmerland, og det er også her, den vil blive afholdt for sidste gang i juli.

En populær begivenhed med stor økonomisk betydning

Over årene har mere end en halv million golfinteresserede tilskuere besøgt Made in Himmerland-turneringen. Der er blevet uddelt pengepræmier for næsten 150 millioner kroner. Turneringen har været en vigtig begivenhed for både golfentusiaster og den lokale økonomi.

“Vi er taknemmelige for den støtte, vi har fået”

Forfatteren af webstedet udtaler: “Made in Himmerland-turneringen har været en fantastisk rejse, og vi er taknemmelige for den støtte, vi har fået gennem årene. Selvom det er trist at sige farvel til Gatten som værtssted, ser vi frem til at se, hvor turneringen vil finde sted i fremtiden.”

Konklusion

Den prestigefyldte golfturnering Made in Himmerland vil blive afholdt for sidste gang i Gatten denne sommer. Turneringen overgår til GolfPromote, der planlægger at flytte den til forskellige steder i landet under et nyt navn. Over årene har turneringen tiltrukket mange tilskuere og haft stor økonomisk betydning. Selvom det er en trist afsked med Gatten, ser arrangørerne frem til fremtidige begivenheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *