Magnussen advarer ny amerikansk konkurrent om den næsten umulige mission på hans hjemmebane.
2 mins read

Magnussen advarer ny amerikansk konkurrent om den næsten umulige mission på hans hjemmebane.

Kevin Magnussen deltager i det amerikanske grandprix på Circuit of the Americas i Texas, og det er et særligt løb for ham, da han betragter det som sit hjemmebaneløb. Haas, det amerikanske hold i Formel 1, understreger deres rødder ved at optræde i nye køredragter med det amerikanske flag og udsmykke deres biler med Stars and Stripes. Samtidig introducerer holdet en længe ventet opgradering af deres bil i dette løb.

Der er dog pres på Haas fra en anden kant. Et nyt amerikansk team, Andretti Global, ønsker at komme med i Formel 1. Dette har mødt modstand fra Haas og de øvrige nuværende teams, da et nyt team vil betyde, at Formel 1-sportens indtægter skal deles i 11 portioner i stedet for ti. FIA har principielt budt Andretti Global velkommen, men Formel 1-organisationen er mere negativ, da de frygter, at sportens økonomiske balance kan komme i fare.

Kevin Magnussen mener, at Andretti Global vil få det svært, da de skal starte et Formel 1-team helt fra bunden. Han henviser til, at Haas har haft succes ved at købe hovedparten af deres hardware fra eksterne leverandører, mens Andretti Global vil bygge deres egne biler og have Cadillac som motorleverandør på længere sigt.

Amerikanske teams har hidtil ikke haft stor succes i Formel 1, og Haas er det første amerikanske hold, der har etableret sig i sporten i moderne tid. Kevin Magnussen advarer Andretti Global om, at det er stort set umuligt at komme ind i Formel 1 med et nyt team i dag.

I weekenden begynder Formel 1 med det nye sprintformat lørdag aften, efterfulgt af grandprixet søndag aften. Begge dele kan ses på TV3+.

Konklusion:
Kevin Magnussen deltager i det amerikanske grandprix på Circuit of the Americas i Texas, og Haas, det amerikanske hold i Formel 1, understreger deres rødder ved at optræde i nye køredragter med det amerikanske flag og udsmykke deres biler med Stars and Stripes. Et nyt amerikansk team, Andretti Global, ønsker at komme med i Formel 1, men møder modstand fra Haas og de øvrige nuværende teams. Kevin Magnussen mener, at det er svært for et nyt team at etablere sig i Formel 1 i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *