Her er afløseren for det store event i Nordjylland.
2 mins read

Her er afløseren for det store event i Nordjylland.

Danish Golf Championship: En ny turnering på vej

Den kommende golfturnering, Danish Golf Championship, vil løbe af stablen fra den 22. til den 25. august.

Turneringen skal rundt i hele Danmark

Flemming Astrup, promoter for Danish Golf Championship, udtaler at ambitionen med turneringen er, at den skal være landsdækkende. Der er allerede en solid plan for turneringens afvikling frem til og med 2029.

“Vi vil fortælle mere om vores planer senere på året, men lige nu fokuserer vi på at skabe et fantastisk event i 2024 på Lübker Golf Resort,” siger Flemming Astrup.

Lübker Golf Resort som vært for Danish Golf Championship

Lübker Golf Resort har tidligere været vært for både Challenge Tour, ECCO Tour og European Tour Q-School med Flemming Astrup og GolfPromote som arrangører. Traditionen fortsætter, når Danish Golf Championship afvikles for første gang i 2024.

Citat fra Flemming Astrup

“Strategien og ambitionen med Danish Golf Championship er, at turneringen skal rundt i landet, og vi har en god plan for, hvad der skal ske frem til og med 2029. Det vil vi fortælle mere om senere på året, men lige nu koncentrerer vi os om at få lavet et fantastisk event i 2024 på Lübker Golf Resort,” udtaler Flemming Astrup.

Konklusion

Danish Golf Championship er en spændende ny tilføjelse til golfverdenen, som vil bringe turneringen rundt i hele Danmark. Med Flemming Astrup og GolfPromote ved roret, kan vi forvente en velorganiseret og underholdende turnering, der starter med et brag på Lübker Golf Resort i 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *