Oversigt over Formel 1 TV-udsendelser: Vejledning til at se Formel 1 Grand Prix på TV og streamingtjenester.
3 mins read

Oversigt over Formel 1 TV-udsendelser: Vejledning til at se Formel 1 Grand Prix på TV og streamingtjenester.

TV3+ og TV3 Sport-kanalerne vil dække alle Grand Prix’er i løbet af 2024. På DIGITALT.TV holder vi dig opdateret omkring Formel 1 TV tider, samt hvilke streamingtjenester du kan benytte for at se løbene.

Formel 1 TV og Streaming 2024 – live tv

Der er endnu ikke offentliggjort specifikke TV-tider for Formel 1 i 2024.

Stream Formel 1 uden reklameafbrydelser med F1 TV Pro

Selvom TV3+/TV3 Sport og Viaplay har en rettighedsaftale med Formel 1, er Formel 1’s egen streamingtjeneste, F1 TV Pro, også tilgængelig i Danmark. Denne tjeneste tilbyder Cast og Airplay mulighed samt apps til Apple TV og Android TV. F1 TV Pro har ikke danske kommentatorer, men tilbyder engelsk dækning fra Sky Sports uden reklameafbrydelser. Prisen for F1 TV Pro ligger på omkring 820,- pr. år eller 105,- / måned.

Hvad tid starter Formel 1 løbet?

Løbet starter officielt 10 minutter over..

Formel 1 TV og Streaming – Generelt

Der sendes direkte fra alle træninger, kvalifikationer og Grand Prix‘er på fredage, lørdage og søndage. Disse sendes som udgangspunkt på TV3+. Du kan også se Formel 1 på Viaplay, både live og op til 48 timer forskudt.

Hvilken tv kanal viser Formel 1?

På dansk kan du se alle træninger, kvalifikationer og løb direkte på TV3+, TV3 Sport/Max kanalerne og Viaplay Total.

Se Formel 1 på streamingtjeneste

Det er ikke muligt lovligt at se Formel 1 gratis på nettet. Du kan dog se Formel 1 live og op til 24 timer forskudt på Viaplay. Hvis du ikke kræver danske kommentatorer, er Formel 1’s egen streamingtjeneste F1 TV Pro en mulighed.

Se Formel 1 uden reklamer i Ultra HD

Du kan se Formel 1 løb uden afbrydelser, hvis du ser Ultra HD udgaven af løbet på Viaplay Sport eller Viasat Ultra HD tv-kanalen. Her sendes der samlet til alle de nordiske lande, og da det kun er i Danmark, der afbrydes i løbet med reklamer, vil du ikke blive afbrudt af reklamer her.

Formel1 TV Guide TV3+ og TV3 SPORT

Typisk sendemønster er som følger: Fredage – Formel 1-træninger på TV3+ eller TV3 SPORT og TV3 Max. Lørdage – Formel 1-træninger og -kvalifikationer på TV3+ eller TV3 SPORT og TV3 Max. Søndage – Formel 1 Grand Prix på TV3+.

TV-Guide – Motorsport i øvrigt

Hvis du er interesseret i motorsport generelt, kan du tjekke vores guide for endnu mere information.

Formel1 – ekstra muligheder

På Viaplay og med F1 TV Pro er der ekstra muligheder i forhold til dækningen. Disse inkluderer Pit Lane Channel, Driver Tracker Channel, On Board Camera Channel, Timing Information Channel og Highlights Channel.

Citat fra forfatteren af webstedet

“Formel 1 er mere end bare et løb, det er en oplevelse. Med de mange forskellige muligheder for at se løbene, kan du skræddersy din Formel 1-oplevelse til netop dine behov.” – Forfatteren af DIGITALT.TV

Konklusion fra forfatteren af webstedet

“Uanset om du foretrækker at se Formel 1 på traditionelt TV, eller om du ønsker at streame løbene online, er der mange muligheder tilgængelige. Med både danske og internationale streamingtjenester kan du altid følge med i Formel 1, uanset hvor du er.” – Forfatteren af DIGITALT.TV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *