Disc golf bliver stadig mere populært i Nordjylland.
2 mins read

Disc golf bliver stadig mere populært i Nordjylland.

Disc Golf i Aalborg Øst: En af Danmarks Bedste

Aalborg Øst er vært for en af de mest fremragende disc golf baner i hele Danmark. Disse baner er generelt åbne for offentligheden, og det gælder også for banen i Aalborg. Udover at være et offentligt tilgængeligt anlæg, er banen også hjemsted for disc golf klubben Aalborg Dinosaurs.

Medlemsvækst under Coronapandemien

Aalborg Dinosaurs har oplevet en markant stigning i antallet af medlemmer under coronapandemien. Klubben har næsten fordoblet sit medlemstal.

“Vi er næsten 100 i dag, så det er helt kanon. Jeg er aldrig i dårligt humør, når jeg har været ude at gå en runde. Jeg har prøvet rigtig meget forskelligt dejlig sport i hele mit liv, men da jeg fandt det her, var jeg fuldstændig solgt,” siger Jacob Jakobsen, formand for Aalborg Dinosaurs, i et interview med TV2 Nord.

Citat fra Forfatteren

“Disc golf i Aalborg Øst er ikke kun en sport, det er en livsstil. Denne bane og klubben Aalborg Dinosaurs er et bevis på, at sporten vokser og bliver mere populær. Det er fantastisk at se, hvordan medlemstallet er steget under pandemien,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion fra Forfatteren

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Aalborg Dinosaurs og deres bane i Aalborg Øst er et klart eksempel på, hvordan disc golf vinder frem i Danmark. Med den markante stigning i medlemstallet under coronapandemien er det tydeligt, at interessen for sporten er stigende. Det er en positiv udvikling for sporten og for Aalborg som en aktiv og sportslig by.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *