Information om Metal Ligaen på TV
3 mins read

Information om Metal Ligaen på TV

Metalligaen.tv: Ny streamingplatform for Danmarks bedste ishockeyliga

Se alle kampe live og eksklusivt på Metalligaen.tv

Metalligaen.tv er en ny platform, der vil forbedre seeroplevelsen af dansk ishockey med større produktioner og en skarpere profil. Den vil også give flere kommercielle muligheder for klubberne og deres sponsorer.

En ny æra for dansk ishockey

Herning Blue Fox vil indlede den nye sæson den 1. september med en kamp mod SønderjyskE. Denne kamp vil blive vist på Metalligaen.tv, den nye hjemmebane for Danmarks bedste ishockeyliga. Platformen vil vise omkring 265 kampe, inklusive grundspil, slutspil og finaler, samt Metal Final 4.

Teamet bag Metalligaen.tv har ambitioner om at sætte en ny standard for ishockeydækning. “Vi har investeret i de eksklusive rettigheder til Metal Ligaen, fordi vi tror på ligaen. Den bedste ishockeyliga er et af de stærkeste sportbrands i Danmark, og vores opgave bliver at forædle Metal Ligaen yderligere,” siger Anders Antonsen, CEO for Sportway i Danmark.

Seksårig aftale med Sportway

Sportway har tidligere på året sikret sig retten til både at producere og streame alle kampe eksklusivt fra Metal Ligaen de næste seks år. “Det er en langsigtet investering, og vi er sikre på, at vi sammen med klubberne kan tage Metal Ligaen til det næste niveau. Vi tror på, at tiden er moden til at give den danske liga sin egen ”arena”, og det er derfor, vi nu lancerer streamingplatformen Metalligaen.tv. Her kan man se alle kampe live og tidsforskudt,” fortæller Anders Antonsen.

Abonnementspriser og tilbud

Et abonnement på Metalligaen.tv koster 99 kroner om måneden, mens et årsabonnement kan købes for 699 kroner. Som en del af lanceringen tilbydes der 15% rabat på årsabonnementet og 20% rabat på månedsabonnementet de første tre måneder, hvis man tegner abonnement inden den 1. september.

Der vil snart blive lanceret et tilbud til de mange danske ishockeyfans, der benytter billetplatformen ”Unlimited Hockey”.

Gratis adgang til træningskampe

Fra den 11. august og frem til sæsonpremieren vil de danske klubber i Metal Ligaen spille over 20 træningskampe i Danmark. Næsten alle disse kampe vil blive vist og kommenteret på Metalligaen.tv uden ekstra omkostninger.

Positive reaktioner fra ligaen

Claus Fonnesbech Christensen, ligachef, og Klaus B. Rasmussen, formand for ligaforeningen, ser begge frem til samarbejdet med Sportway og er begejstrede for den nye platform.

Metalligaen.tv på alle enheder

Metalligaen.tv kan ses på computer/PC, mobil og tablet, og kan også chromecastes til dit TV. Besøg www.metalligaen.tv for flere oplysninger om, hvordan den nye platform fungerer og for at få gratis adgang til de danske ishockeyklubbers træningskampe inden den nye sæson.

Citat fra forfatteren

“Med lanceringen af Metalligaen.tv tager dansk ishockey et stort skridt fremad. Denne platform vil ikke kun forbedre seeroplevelsen, men også give flere kommercielle muligheder for klubberne og deres sponsorer,” siger Anders Antonsen, CEO for Sportway i Danmark.

Konklusion fra forfatteren

Metalligaen.tv repræsenterer en ny æra for dansk ishockey. Med større produktioner, en skarpere profil og flere kommercielle muligheder, er fremtiden for sporten i Danmark lys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *