En dansker er blevet udnævnt til en ledende position i Formel 1.
2 mins read

En dansker er blevet udnævnt til en ledende position i Formel 1.

Speedway-legende Ole Olsens søn, Torben Olsen, får central rolle i Formel 1

Torben Olsen, søn af den kendte speedway-legenden Ole Olsen, er blevet udnævnt til head of race development i Formel 1.

Danmark igen repræsenteret i Formel 1

Et år efter Kevin Magnussens farvel til Formel 1, er Danmark igen repræsenteret på en central position i motorsportens mest prestigefyldte klasse. Torben Olsen, søn af speedway-ikonet Ole Olsen, er blevet ansat af Formel 1-organisationen. Som head of race development vil han være ansvarlig for forhandlinger og kontraktforlængelser med de lokale løbsarrangører.

– Der er interesse over hele verden – det er ikke så meget et spørgsmål om, at vi skal ud og sælge sporten. Lokale arrangører kommer til os, og så er det op til os at vælge, hvem der skal have et løb. Lige i øjeblikket har vi mange løb i Europa, så vi kigger mere på andre verdensdele, udtaler Torben Olsen til B.T.

London-baseret Formel 1-chef

Til forskel fra sin far og storebror har Torben Olsen ikke selv kørt ræs, men han har gennem mange år arbejdet inden for motorsport. Han har blandt andet været administrerende direktør for grandprix-serien i speedway, haft ansvaret for VM i rallycross og været operations director for W Series, et Formel 3-mesterskab for kvinder.

Olsen vil operere fra Formel 1-hovedkvarteret i London, hvorfra han vil rejse ud til nogle af de 22 løb, der er en del af F1-kalenderen.

Citat fra forfatteren

“Torben Olsens udnævnelse markerer en vigtig milepæl for dansk motorsport. Hans erfaring og ekspertise vil være en stor gevinst for Formel 1,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Med Torben Olsen ved roret som head of race development, kan vi forvente at se en fortsat vækst og udvikling inden for Formel 1. Hans dygtighed og dedikation vil utvivlsomt bidrage til sportens fremtid,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *