Dansk deltager udvalgt til prestigefyldt turnering understreger gentagelsens tiltrækning.
2 mins read

Dansk deltager udvalgt til prestigefyldt turnering understreger gentagelsens tiltrækning.

Emily Kristine Pedersen udtaget til Solheim Cup

I september vil Europa forsøge at forsvare sin titel som Solheim Cup-mester, og det vil ske med en dansk repræsentant på holdet. Den danske golfspiller, Emily Kristine Pedersen, blev tirsdag udtaget som en af de fire spillere, der fuldender truppen under ledelse af den europæiske holdkaptajn, norske Suzann Pettersen.

Automatisk kvalificerede spillere

Før Emily Kristine Pedersens udtagelse, var der allerede blevet udvalgt otte spillere, der havde kvalificeret sig automatisk til den prestigefyldte turnering. Her dyster Europa hvert andet år mod et hold af amerikanske spillere.

Dansk repræsentation

27-årige Emily Kristine Pedersen er den eneste danske spiller på det europæiske hold, der i alt består af 12 spillere. “Jeg er super stolt over at være blevet valgt af Suzann. Jeg har set op til hende hele mit liv,” fortæller den danske golfspiller til Sky Sports i forbindelse med udtagelsen.

Solheim Cup erfaring

Emily Kristine Pedersen har tidligere deltaget i Solheim Cup. “Solheim Cup er så vanedannende, så når først man har været med én gang, vil man bare være med hver gang,” udtaler hun. I 2021 var hun sammen med blandt andre Nanna Koerstz Madsen med til at føre Europa til en sejr på 15-13 over USA.

Forberedelse til Solheim Cup 2022

Årets Solheim Cup bliver den tredje for Emily Kristine Pedersen, som også deltog i 2017 og 2021. I 2021 var Pedersen automatisk kvalificeret, da hun var placeret højt på ranglisten. Dette års Solheim Cup afvikles fra 22. til 24. september nær Malaga i det sydlige Spanien.

Forventninger til Solheim Cup i Spanien

“Jeg har endnu ikke spillet Solheim Cup i Europa, og jeg ville virkelig gerne med til denne. Spanien har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Jeg elsker Spanien, og jeg er super glad for at kunne repræsentere Europa endnu en gang,” siger Emily Kristine Pedersen til Ladies European Tour.

Citat fra forfatteren

“For Emily Kristine Pedersen er det en stor ære at repræsentere Europa i Solheim Cup. Hendes passion og dedikation til sporten er tydelig, og vi ser frem til at se hende i aktion i september.”

Konklusion

Emily Kristine Pedersens udtagelse til Solheim Cup er et stort skridt for dansk golf. Hendes deltagelse vil uden tvivl inspirere mange unge danske golfspillere til at stræbe efter lignende succes på den internationale scene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *