Kevin Magnussen har officielt forlænget sin kontrakt med sit Formel 1-hold.
2 mins read

Kevin Magnussen har officielt forlænget sin kontrakt med sit Formel 1-hold.

Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg fortsætter i Formel 1 med Haas F1

Haas F1-teamet har bekræftet, at de vil beholde deres nuværende kørerlineup for 2024-sæsonen. Dette betyder, at både Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg vil fortsætte med at køre for holdet, da deres kontrakter er blevet forlænget.

Haas F1’s tillid til deres kørere

Guenther Steiner, teamchef for Haas F1, udtrykte sin tillid til holdets nuværende kørerlineup. “Jeg mener, vi har et solidt kørerlineup i denne sæson, og ultimativt er der ingen grund til at kigge andre steder hen,” sagde han i en pressemeddelelse.

Steiner roste også de to kørere for deres modne tilgang til sporten. “Der sidder nogle modne hoveder på både Nico og Kevins skuldre. De forstår, hvad vi beder dem om. Omvendt er det nu vores tur som hold at se frem mod 2024, og give dem en bil, de er i stand til at score point i.”

Magnussens reaktion på kontraktforlængelsen

Kevin Magnussen udtrykte også sin glæde over kontraktforlængelsen. “Der er en masse løb tilbage i 2023-sæsonen, og vi har en masse arbejde at gøre for at fortsætte med at forstå VF-23-raceren – den læring kan anvendes på 2024-bilen,” sagde han.

Magnussen takkede også Gene Haas og Guenther Steiner for at give ham muligheden for at fortsætte med at køre i sporten, han elsker. “Jeg vil som altid gerne takke Gene Haas og Guenther Steiner for at give mig muligheden for at blive ved med at køre racerløb i den sport, jeg elsker.”

Forfatterens kommentar

“Dette er en stor nyhed for både Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg, samt for Haas F1-teamet. Det viser holdets tillid til deres nuværende kørere og deres tro på, at de kan levere gode resultater i den kommende sæson,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Med denne kontraktforlængelse kan både Magnussen og Hulkenberg fokusere på den resterende del af 2023-sæsonen og begynde at forberede sig til 2024. Det vil være spændende at se, hvad de vil kunne opnå i den kommende sæson med Haas F1.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *