Amatøråbent Bravo Golf VMG-turnering afholdes i Sæby.
2 mins read

Amatøråbent Bravo Golf VMG-turnering afholdes i Sæby.

Bravo Golf VMG Amateur Open kommer til Sæby

Den 1. februar 2024 blev det annonceret, at Nikolaj Bijl, en golfentusiast fra Sæby, overtog Facebook-gruppen “Vild med golf” i oktober 2023. Gruppen, der er åben for alle med en interesse i golf, har siden da oplevet en markant vækst fra 500 medlemmer til over 3100 medlemmer.

En ny dansk amatørturnering

“Vild med Golf” og Nikolaj Bijl har besluttet at arrangere en dansk amatørturnering, Bravo Golf VMG Amateur Open, der ikke kun vil være den mest økonomisk overkommelige, men også den med de største præmier. Nikolaj Bijl har arbejdet utrætteligt på at finde samarbejdspartnere og har indgået aftaler med Bravo Tours, Restaurant Flammen, Backtee Made By Rosenberg og mange flere.

Samarbejde med Noah Phan

Derudover er der indgået et samarbejde med Noah Phan, som er den tredje bedste golfspiller i Danmark målt på handicap. Bravo Golf VMG Amateur Open er på vej til at blive en af Danmarks største single amatørturneringer.

Turneringen vokser

I skrivende stund er der 41 tilmeldte til Bravo Golf VMG Amateur Open i Sæby, som afholdes den 1. juni 2024. Turneringen har udvidet til 10 destinationer og inkluderer en landsfinale, hvor hovedpræmien er en rejse til Mallorca. Udover hovedpræmien er der præmier for over 100.000 kr. Turneringerne afholdes ikke kun i Sæby, men også i Sebberkloster Golfklub og Mariager Fjord Golfklub.

Frivilligt arbejde og non-profit

Nikolaj Bijl, arrangør og indehaver af Bravo Golf VMG Amateur Open, har lagt mange timer i projektet og understreger, at turneringen og alt hans arbejde er non-profit. Hans vision har været at skabe en turnering for alle golfspillere, og det kan konstateres, at han har haft succes med denne vision.

Citat fra Henrik Christensen (web-redaktør)

“Nikolaj Bijl’s vision om at skabe en turnering for alle golfspillere er blevet til virkelighed med Bravo Golf VMG Amateur Open. Det er et bevis på, hvad passion og hårdt arbejde kan opnå.”

Konklusion fra Henrik Christensen (web-redaktør)

“Bravo Golf VMG Amateur Open er et fantastisk eksempel på, hvordan en passion for golf kan bringe folk sammen og skabe nye muligheder. Vi ser frem til at følge turneringens udvikling og succes.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *