Ishockeyrettigheder er blevet solgt: Her er kanalerne, hvor du kan se kampene
2 mins read

Ishockeyrettigheder er blevet solgt: Her er kanalerne, hvor du kan se kampene

Sportway Media Group erhverver rettigheder til Metal Ligaen

Fra sæsonen 2023/24 vil Sportway Media Group være indehaver af rettighederne til den danske ishockeyliga Metal Ligaen. Siden 2021 har danske seere haft mulighed for at følge alle danske ishockeykampe fra Metal Ligaen via TV2’s platforme. Denne unikke mulighed for at følge alle kampe under samme aftale fortsætter med den nye aftale med Sportway Media Group.

Detaljer om rettighederne

Sportway Media Group har erhvervet rettighederne til Metal Ligaens kampe, data og bettingmuligheder for de næste seks sæsoner. Dette inkluderer live visning af testkampe, grundspil, slutspil og Metal Final4. Produktionen af hver kamp vil blive opgraderet og er allerede blevet testet under den nylige firenationers-turnering i Rungsted og Rødovre. Kampene i Metal Ligaen vil blive produceret i samarbejde med DMC Produktion, som er partner til Sportway Media Group.

Uklarhed omkring platforme og medier

Det er endnu ikke blevet offentliggjort på hvilke platforme og medier kampene vil blive vist.

Største medieaftale for dansk ligaishockey

Den kommercielle chef i Danmarks Ishockey Union, Thomas Bjuring, har forhandlet aftalen på vegne af dansk ishockey. Han udtaler: “Dette er den største og bedste medieaftale, som dansk ligaishockey nogensinde har lavet. Det er en konsekvens af den enorme fremgang, vi har oplevet på seertal de seneste sæsoner. Fans og tilskuere har ikke blot vist deres opbakning ude i hallerne, men også hjemme i stuerne, og vi er nu sikre på, at der bliver betalt tilbage med et endnu bedre produkt, end vi hidtil har set.”

Kommentar fra forfatteren

“Denne aftale markerer en vigtig milepæl for dansk ishockey. Det er et tegn på sportens voksende popularitet og vil utvivlsomt bidrage til at øge dens synlighed og rækkevidde,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

Med denne aftale tager dansk ishockey et stort skridt fremad. Det lover godt for sportens fremtid og for fansenes mulighed for at følge deres favorithold tættere end nogensinde før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *