Stor stjerne overvejer at forlade Red Bulls Formel 1-hold.
2 mins read

Stor stjerne overvejer at forlade Red Bulls Formel 1-hold.

Adrian Newey, manden bag Red Bulls Formel 1 succes, planlægger at forlade holdet

Adrian Newey, den tekniske mester bag Red Bulls triumfer i Formel 1, er tilsyneladende på vej væk fra holdet, rapporterer BBC. Både Red Bull og Newey selv har endnu ikke kommenteret på sagen.

Neweys bidrag til Red Bulls succes

Siden han kom til Red Bull i 2006, har Newey spillet en afgørende rolle i at sikre adskillige sejre for holdet. Han har hjulpet både Sebastian Vettel og Max Verstappen med at vinde verdensmesterskaber.

Men ifølge BBC Sport har den 65-årige engelske designer nu fået nok. Kilder henviser til, at Newey allerede har informeret Red Bull-ledelsen om, at han planlægger at forlade holdet, muligvis før hans nuværende kontrakt udløber i 2025.

Neweys fremtidige planer

At Newey ønsker at bryde med Red Bull betyder dog ikke nødvendigvis, at han er klar til pension. Flere medier rapporterer, at Aston Martin er klar til at tilbyde ham en generøs kontrakt. Ferrari og Mercedes er også angiveligt meget interesserede i Neweys ekspertise.

Rokader i Formel 1-verdenen

Red Bull er dog ikke de eneste, der oplever ændringer i deres team. Tidligere på ugen blev det bekræftet, at Nico Hulkenberg forlader Haas-holdet efter denne sæson. Ifølge den danske Formel 1-kommentator Jens Hansen, er dette dog kun gode nyheder for Kevin Magnussen.

Kommentar fra Jens Hansen

“Der er ingen tvivl om, at skiftet styrker Kevin Magnussens muligheder for at køre for Haas i 2025,” siger Jens Hansen til TV3.

Konklusion

Adrian Newey har været en afgørende faktor i Red Bulls succes i Formel 1. Hans potentielle afgang kan bringe store ændringer for holdet, men det åbner også nye muligheder for andre hold, der er ivrige efter at udnytte hans ekspertise. Uanset hvad fremtiden bringer, er Neweys indflydelse på sporten uomtvistelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *