Ada Hegerberg gjør comeback i fredagens direkte TV-sport.
2 mins read

Ada Hegerberg gjør comeback i fredagens direkte TV-sport.

Dagens sportsbegivenheder: En oversigt

Dagen starter kl. 11.00 med golfturneringen South African Open i Johannesburg, hvor golfspillerne Espen Kofstad og Kristian Krogh Johannessen deltager. Turneringen er en del af europatouren for mænd og har en præmiepulje på 1,5 millioner dollars. (Vsport Golf)

Verdenscup i kombineret og skiskydning

Fra kl. 11.50 kan man se verdenscuppen i kombineret for kvinder i Lillehammer, hvor hopp (HS98) er på programmet. Dette følges op kl. 14.00 med 5 km langrend. (NRK1) Kl. 14.45 starter verdenscuppen i skiskydning i Östersund, Sverige, med en sprint på 7,5 km for kvinder. (NRK1)

Håndbold VM og fodbold

Kl. 18.00 starter håndbold VM for kvinder i Norge, Sverige og Danmark med første runde i gruppespillet. Her skal Sør-Korea – Grønland mødes i DNB Arena i Stavanger. (TV3) Kl. 18.30 er der fodbold fra den tyske 2. Bundesliga, hvor St. Pauli – Hamburg mødes på Millerntor-Stadion. (Vsport2)

Alpint og tennis

Kl. 18.35 er der alpint fra verdenscuppen for mænd i Beaver Creek, Colorado, hvor Aleksander Aaamodt Kilde endelig skal i aktion. (Vsport1) Kl. 17.00 er der tennis fra NextGen ATP-finalerne. (Eurosport 1)

Aftenens sportsbegivenheder

Aftenen byder på en række forskellige sportsbegivenheder, herunder golfturneringen World Challenge i Bahamas med Viktor Hovland i feltet kl. 19.30 (Eurosport N), snooker fra UK Championship kvartfinalerne kl. 20.00 (Eurosport 1) og ishockey fra NHL-grundserien kl. 01.00 (Vsport1 og Vsport2). Dagen afsluttes med golf fra Australian Open i Sydney kl. 04.00. (Vsport Golf)

Forfatterens kommentar

“Dette er en dag fyldt med spændende sportsbegivenheder, der spænder bredt fra golf og tennis til skiskydning og ishockey. Der er noget for enhver sportsentusiast,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Med et så varieret udvalg af sportsbegivenheder er der rig mulighed for at finde noget, der falder i ens smag. Uanset om du er til vintersport, boldspil eller noget helt tredje, byder dagen på masser af spændende sport.

Hold dig opdateret. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *