Ishockeyklub fejrer stort efter sejr over tophold.
2 mins read

Ishockeyklub fejrer stort efter sejr over tophold.

Ishockeyklub fejrer stort efter sejr over tophold.

Aalborg Pirates og Herning Blue Fox: En uventet vending i ishockeykampen

I den bedste danske ishockeyrække, Metal Ligaen, er det sjældent, at der er stor forskel mellem de to tophold. Aalborg Pirates, som fører ligaen og vandt mesterskabet sidste år, er dog under pres fra Herning Blue Fox, der sidste år tvang nordjyderne ud i nogle dramatiske kampe i DM-finaleserien.

En uventet sejr for Herning Blue Fox

Tirsdag aften, da de to tophold mødtes i grundspillet af den bedste danske ishockeyrække, var der ingen tegn på jævnbyrdighed. Herning Blue Fox gik målamok og slog topholdet med en overvældende sejr på 6-0. Dette resultat sendte Aalborg Pirates hjem med en smule mere hængende mundvige end normalt.

Spillerne fra Herning Blue Fox vil derimod være fyldt med glæde, når de møder ind til træning tirsdag formiddag.

En boost til selvtilliden

Morten Poulsen, spiller fra Herning Blue Fox, udtaler: “Sæsonen er lang, men når du spørger nu, er vi jo nærmest… Jeg vil ikke sige euforiske, men vi skal virkelig nyde sådanne kampe, hvor vi leverer så flot foran hjemmepublikummet.”

Om den overvældende 6-0-sejr kan betragtes som en magtdemonstration, har Poulsen svært ved at svare på. Men det er sikkert, at sejren har givet midtjyderne et solidt boost af selvtillid.

En fjer i hatten for Herning Blue Fox

Herning Blue Fox’s cheftræner, svenske Per Hånberg, er enig med sin anfører. Han vil have sine spillere til at fortsætte de gode takter efter 60 minutter “med mere energi og power” end topholdet.

Hånberg udtaler: “Aalborg fører ligaen, så det er klart en fjer i hatten at slå dem 6-0. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde andet. De har et virkelig godt hold, men i dag (tirsdag, red.) var vi bedre, så det føles rigtig godt.”

Konklusion

Med denne overvældende sejr på 6-0 er Herning Blue Fox kommet et skridt nærmere konkurrenterne fra Aalborg Pirates i stillingen.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Denne kamp har været en øjenåbner for mange. Det viser, at selvom Aalborg Pirates fører ligaen, er der ingen garanti for sejr. Herning Blue Fox’s præstation i denne kamp har vist, at de er en seriøs udfordrer til mesterskabet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *