Åbningsmatch i Blokhus Golf havde 55 deltagere – Jammerbugtposten.dk
2 mins read

Åbningsmatch i Blokhus Golf havde 55 deltagere – Jammerbugtposten.dk

Blokhus Golf sæsonstart 2024: 55 deltagere til åbningsmatch

Blokhus Golf har sparket sæsonen 2024 i gang. Traditionen tro blev det indledt med standerhejsning og morgenmad. I alt 55 golfentusiaster deltog i denne åbningsmatch, som blev sponsoreret af Sparekassen Danmark.

En våd start på sæsonen

Åbningsmatchen blev en våd oplevelse, dog ikke på grund af regn under selve matchen, men på grund af kraftig regn op til. Dette krævede mange drops for de fleste deltagere. Ikke desto mindre var det en blæsende dag, hvilket kan have en gunstig effekt på vandet på banen, da det kan forsvinde lidt hurtigere. Solen viste sig også under runden.

Dagens resultater

Dagens resultater blev som følger:

Hul 2: Heino Hejlesen

Hul 8: Mogens Bahne

Hul 14: Carsten Christensen

Hul 16: Claus Jensen

C-Rækken:

1. Tina Guldbæk 36 p

2. Erik Jensen 36 p

3. Carsten Christensen 34 p

B-Rækken:

3. Thomas H Froulund 35 p

2. Morten Poulsen 36 p

1. Peter Høy 37 p

A-Rækken:

1. Heino Hejlesen 40 p

2. Morten Pilegaard 35 p

3. Knud Lerche 33 p

Selvom Eagles eller Birdies ikke giver præmier, fortjener de at blive fremhævet og rost. Henning Jensen scorede en Eagle på hul 9, og der blev scoret 3 birdies i løbet af runden. Henning Jensen på hul 11, Claus Jensen på hul 16 og Heino Hejlesen på hul 13.

Forfatterens kommentar

“Det er altid en fornøjelse at se så mange golfentusiaster samles til vores åbningsmatch. Trods det udfordrende vejr, har alle deltagere vist stor sportsånd og har bidraget til en fantastisk start på sæsonen. Tillykke til vinderne og tak til alle for jeres deltagelse.”

Forfatterens konklusion

“Åbningsmatchen i Blokhus Golf markerer starten på en ny sæson, fyldt med spænding, konkurrence og kammeratskab. Vi ser frem til at byde velkommen til endnu flere golfspillere i de kommende måneder og ønsker alle en fantastisk sæson.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *