VM i Danmark er udskudt, men Denmark Open vil fortsat blive afholdt som planlagt i Odense, ifølge TV 2 Fyn.
2 mins read

VM i Danmark er udskudt, men Denmark Open vil fortsat blive afholdt som planlagt i Odense, ifølge TV 2 Fyn.

Verdensmesterskaber i Badminton aflyst, men Denmark Open fortsætter

Den ekstra uge, som Badminton World Federation (BWF) havde indført for at skabe en tre ugers periode, er nu blevet skrottet. Dette skyldes, at det ikke giver mening for dem at gennemføre det, ifølge Jakob Staun, eventchef hos Destination Fyn. Dette betyder, at vi nu er tilbage ved udgangspunktet.

VM og Denmark Open – To forskellige begivenheder

Flere badmintonhold, herunder holdene fra Indonesien, Taiwan (Chinese Taipei), Thailand og Sydkorea, har ikke mulighed for at rejse til Danmark på grund af COVID-19 pandemien. Dette har resulteret i aflysningen af verdensmesterskaberne. Jakob Staun forklarer, at et verdensmesterskab og Denmark Open er to vidt forskellige begivenheder. Til VM rejser holdene ud som store grupper bestående af både herrer og damer, mens spillere til Denmark Open tilmelder sig individuelt. Dette gør det til to meget forskellige turneringer at håndtere.

Ingen frygt for aflysning af Denmark Open

Til trods for aflysningen af VM, er der ingen bekymring for, at Denmark Open vil blive aflyst på grund af afbud. Ifølge Badminton Danmark har ingen spillere meldt afbud, og derfor er hele verdenseliten stadig en del af turneringen. Jakob Staun udtaler: “Vi er ikke mere naive, end at vi godt kan se ind i risikoen for, at et par enkelte spillere melder fra. Men bredden af eliten er så stor, at vi ikke er i tvivl om, at det ser sportsligt fornuftigt ud.”

Odense Idrætshal fortsætter som vært

Odense Idrætshal har i 13 år været vært for Denmark Open, og Destination Fyn glæder sig over, at turneringen fortsat vil blive afholdt der.

Kommentar fra webstedets forfatter

“Denne situation er et klart eksempel på, hvordan COVID-19 pandemien påvirker sportsverdenen. Selvom det er skuffende, at VM er aflyst, er det opmuntrende, at Denmark Open fortsat vil blive afholdt. Dette viser, at sporten er i stand til at tilpasse sig og fortsætte trods udfordringer,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Selvom pandemien har skabt mange udfordringer for sporten, viser afholdelsen af Denmark Open, at det stadig er muligt at gennemføre store sportsbegivenheder under de rette forholdsregler. Det er et positivt tegn for fremtiden for badminton og sport generelt,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *