Ny badmintonturnering i Odense erstatter French Open og varer i to uger ifølge TV 2 Fyn.
2 mins read

Ny badmintonturnering i Odense erstatter French Open og varer i to uger ifølge TV 2 Fyn.

Badmintonspillere samles i Danmark for VM og Denmark Open

I uge 41 vil badmintonspillere fra hele verden samles i Aarhus for at konkurrere i Thomas & Uber Cup, der er verdensmesterskabet i badminton. Efterfølgende vil de bevæge sig videre til Odense for at deltage i Denmark Open.

I stedet for at rejse til Frankrig for French Open i uge 43, som de normalt ville gøre, vil badmintonstjernerne blive i Danmark i to uger. Dette er en del af en ny strategi, som Badminton Danmark har implementeret.

En ny strategi for internationale turneringer

Ifølge direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, er idéen bag denne nye strategi at holde alle internationale spillere og officials på ét sted i længere tid, i stedet for at lade dem rejse rundt omkring i verden for at deltage i forskellige turneringer.

Sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre spredning af smitte

For at sikre, at smitten ikke spredes rundt i Aarhus og Odense, er der indført en række forholdsregler og procedurer, som både spillere og officials skal følge. Alle internationale badmintonspillere vil blive testet inden de rejser til Danmark, og igen både før og under turneringen. Derudover vil frivillige og tilskuere blive temperaturscreenet ved indgangen til hallen, og adgangen til spillere og officials vil være meget begrænset.

Badmintonspillere bliver i Odense i to uger

Destination Fyn er glade for, at badmintonturneringen vil vare to uger i Odense. I 13 år har Odense Idrætshal været vært for Denmark Open, men det er første gang, at spillerne vil blive i byen i 14 dage.

Citat fra forfatteren

“Denne nye strategi er en innovativ måde at håndtere de udfordringer, som den globale pandemi har medført. Ved at holde spillere og officials på ét sted, reducerer vi risikoen for spredning af smitte, samtidig med at vi sikrer, at turneringerne kan fortsætte.” – Forfatterens navn

Konklusion

Den nye strategi fra Badminton Danmark viser en proaktiv tilgang til at håndtere udfordringerne ved internationale turneringer under en global pandemi. Ved at holde spillere og officials på ét sted i længere tid, reduceres risikoen for spredning af smitte, samtidig med at turneringerne kan fortsætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *