Viktor Axelsen træffer beslutning om at forlade landsholdet.
2 mins read

Viktor Axelsen træffer beslutning om at forlade landsholdet.

Viktor Axelsen træffer beslutning om at forlade landsholdet.

Viktor Axelsen deltager ikke i EM

I februar vil Danmarks herre- og damelandshold i badminton drage til Polen med det formål at vinde EM-guld. Men de vil gøre det uden verdens bedste spiller, Viktor Axelsen, som udgangspunkt. Dette er blevet bekræftet i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Axelsen fungerer som reserve

Landstræner Kenneth Jonassen har udtalt, at Axelsen ikke forventes at deltage i hold-EM i Polen og derfor vil fungere som reserve. Dette beslutning er taget på baggrund af sæsonplanlægning, hvor OL også er en faktor.

Prioritering af turneringer

Jonassen forklarer, at det er vigtigt at kunne perspektivere og prioritere mellem alle turneringer og se på 2024 som en helhed. Målet er at sikre, at Axelsen står stærkest på de vigtigste tidspunkter i 2024.

Trænerteamets forventninger

Selvom det er en betydning at mangle verdens bedste spiller, mener trænerteamet, at de har en stærk nok trup til at målsætningen om at genvinde mesterskabet stadig er realistisk. Herresingler som Anders Antonsen og Rasmus Gemke vil være dem, der skal bære Danmark frem mod guld. EM i Lodz spilles fra 14. til 18. februar.

Citat fra forfatteren

“Det er en interessant udfordring, at vi skal stå sammen og flere spillere skal træde i karakter,” siger cheflandstræneren.

Konklusion

Selvom Viktor Axelsen, verdens bedste badmintonspiller, ikke deltager i det kommende EM, er der stadig høje forventninger til det danske hold. Med stærke spillere som Anders Antonsen og Rasmus Gemke er målet stadig at vinde mesterskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *