Danske badminton-doubler har opnået succes ved Hong Kong Open og er nu klar til semifinalerne.
2 mins read

Danske badminton-doubler har opnået succes ved Hong Kong Open og er nu klar til semifinalerne.

Dansk dominans i Hong Kong Open kvartfinaler

I fredagens kvartfinaler i Hong Kong Open, formåede tvillingerne Lee Fang-jen og Lee Fang-chih fra Taiwan ikke at matche den danske herredouble bestående af Anders Skaarup og Kim Astrup. Uden større udfordringer, sikrede danskerne sig en plads i semifinalerne i Super 500-turneringen med en sejr på 21-13, 21-17.

Danske damer også i semifinalen

Ligeledes er damedoublen med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen klar til semifinalerne efter en sejr over de ottendeseedede japanere, Rena Miyaura og Ayako Sakuramoto. For at nå finalen, skal Skaarup og Astrup dog først overvinde det femteseedede par Hendra Setiawan og Mohammad Ahsan fra Indonesien. Danskerne, der for nylig vandt sølv ved VM, er seedet som nummer syv.

Danskerne viser højt niveau

Fredagens kamp viste et højt niveau fra det danske par mod det taiwanske brødrepar, som ikke kunne følge med i første sæt. Uden at spille op til deres bedste, bragte Anders Skaarup og Kim Astrup sig foran 9-4, og holdt en sikker margin hele vejen til sætsejren. Der var mere modstand i andet sæt fra Lee Fang-jen og Lee Fang-chih, som fulgte med frem til stillingen 12-12.

Dansk sejr tæt på

Når det danske par skruede op for niveauet, blev det taiwanske par tvunget til at lave fejl. Astrup og Skaarup misbrugte to matchbolde, men udnyttede den tredje og er nu blandt turneringens sidste fire par. Fruergaard og Thygesens sejr over Miyaura og Sakuramoto var en smule tættere. Danskerne vandt med cifrene 21-19, 21-18 og nærmer sig nu et stort resultat.

Ingen danske singler i weekenden

Til gengæld er der ingen danske singler med i weekenden. Magnus Johannesen og Rasmus Gemke var de sidste danske islæt i fredagens kvartfinaler. Mens Gemke måtte trække sig med en skade i andet sæt mod japanske Kenta Nishimoto, tabte Johannesen i to sæt til malaysiske Tze Yong Ng trods en god start på kampen.

Forfatterens kommentarer

“Det er fantastisk at se det danske badmintonlandshold dominere i Hong Kong Open. Vi ser frem til semifinalerne og håber på endnu flere danske sejre,” udtaler forfatteren af webstedet.

Forfatterens konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Dagens kampe har vist, at det danske badmintonlandshold er i topform. Med både herre- og damedoublen i semifinalerne, ser fremtiden lys ud for dansk badminton.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *