Overraskelse i Runes tennislejr.
2 mins read

Overraskelse i Runes tennislejr.

Holger Rune mister endnu en træner: Boris Becker trækker sig

Trænerændringer i Holger Runes karriere

Boris Becker har annonceret på sociale medier, at han stopper som træner for Holger Rune efter et kortvarigt partnerskab med målet om ATP-sæsonfinalen. Kenneth Carlsen er nu eneste træner for Holger Rune, efter at Severin Lüthi og tidligere trænere som Patrick Mouratoglou og Lars Christensen har trukket sig.

Den tyske tennislegende Boris Becker meddelte tirsdag eftermiddag, at han omgående stopper som træner for Holger Rune.

Øjeblikkeligt stop

“I vil gerne meddele jer, at jeg med øjeblikkelig virkning stopper som cheftræner for Holger Rune. Vi indledte partnerskabet med målet om at komme til ATP-sæsonfinalen i slutningen af sidste år, men efter det har jeg indset, at succes kræver, at jeg skal være endnu mere til rådighed for Holger, end jeg har mulighed for,” udtaler Boris Becker.

Becker fortsætter: “Jeg kan ikke give Holger det, han har brug for lige nu. Jeg ønsker ham kun det bedste herfra, og jeg vil altid være hans største fan. Jeg har sat pris på at være en del af rejsen.”

Trænerudskiftninger

Det er blot en uge siden, at den schweiziske træner Severin Lüthi også forlod Holger Rune som træner efter blot få ugers ansættelse. Den tidligere professionelle tennisspiller og Davis Cup-kaptajn Kenneth Carlsen er nu den eneste træner for den 20-årige dansker.

I 2023 var der også uro på trænerfronten. Efter US Open sagde Rune farvel til den profilerede franskmand Patrick Mouratoglou, og senere på året stoppede han også samarbejdet med sin mangeårige danske træner Lars Christensen.

Trænersamarbejder på pause

Både Mouratouglou og Christensens samarbejde med Holger Rune var flere gange sat på pause inden deres endelige brud.

Citat fra forfatteren

“Denne udvikling i Holger Runes karriere viser, hvor vigtigt det er at have en stabil trænerstab i en sport som tennis. Det er afgørende for en spillers udvikling og succes,” udtaler forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Holger Rune står nu overfor en stor udfordring. Med kun én træner tilbage og flere tidligere trænere, der har trukket sig, er det vigtigt, at han finder stabilitet i sin træning for at kunne fortsætte sin positive udvikling i sporten,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *