Viktor Axelsen og Anders Antonsen gennemgår betydelig ændring.
2 mins read

Viktor Axelsen og Anders Antonsen gennemgår betydelig ændring.

Badminton Danmark indgår aftale med Axelsen og Antonsen

De danske badmintonstjerner, Axelsen og Antonsen, er ikke længere tilknyttet den danske forbundstræning. De bliver kun trænet af cheflandstræner Kenneth Jonassen ved mesterskaber som EM, VM og OL. Men nu har de to spillere indgået en ny aftale med Badminton Danmark, der vil ændre på dette.

Aftalen med Badminton Danmark

Aftalen indebærer, at Jonassen vil være med Axelsen og Antonsen til de to turneringer op til OL. Dette betyder, at de to danske badmintonspillere vil have selskab af landstræneren ved både Indonesia Open og Canada Open. Dette blev annonceret af forbundet i en pressemeddelelse.

Optimering af forberedelserne til OL

“Vi har været i dialog med Viktor og Anders, og sammen har vi vurderet, at det vil være med til at optimere forberedelserne frem mod OL og understøtte deres samarbejde med Kenneth under OL,” udtaler elite- og sportschef i Badminton Danmark, Jens Meibom.

Selvom aftalen er enkeltstående, er både Axelsen og Antonsen glade for den. “Jeg er glad for den aftale, der er lavet med Badminton Danmark. Det giver god mening i forhold til at skabe de bedst mulige vilkår og rammer for at præstere optimalt under OL,” siger Axelsen.

Antonsen er også positiv og mener, at det giver god mening at starte samarbejdet med Jonassen tidligere end planlagt. “OL er noget af det ypperste, så det giver kun mening, at dialogen og samarbejdet med Kenneth Jonassen er fuldstændig optimalt, når vi skal ind og kæmpe for en medalje til Danmark,” lyder det fra ham.

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn” udtaler: “Denne aftale mellem Badminton Danmark og de to spillere viser en klar intention om at optimere forberedelserne til OL. Det er et positivt skridt for dansk badminton, som vil styrke chancerne for medaljer.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Denne aftale er et klart tegn på, at alle parter er dedikerede til at skabe de bedst mulige vilkår for at præstere optimalt under OL. Det lover godt for dansk badmintons fremtidige præstationer på den internationale scene.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *