Holger Rune har medbragt en kendt dansk personlighed på sin tur til Australien.
2 mins read

Holger Rune har medbragt en kendt dansk personlighed på sin tur til Australien.

Den danske tennisspiller Holger Rune er i øjeblikket i Australien, hvor han forbereder sig på vigtige kampe. Han er i godt selskab med et kendt dansk ansigt.

Holger Rune i Australien med kendt dansk ansigt

Efter at have tilbragt julen i Danmark, er tennisspilleren Holger Rune nu fløjet til Australien. Her er han i selskab med den tidligere topspiller Kenneth Carlsen, der skal hjælpe Holger Rune med at forberede sig til den nye tennissæson i Australien. Dette blev bekræftet af Holgers mor, Aneke Rune, til TV 2 Sport.

Kenneth Carlsen træder til som træner

Grunden til Kenneth Carlsens involvering er, at Holger Runes faste trænere, Boris Becker og Severin Lüthi, ikke har mulighed for at være til stede ved ATP 250-turneringen i Brisbane, som starter nytårsaftensdag. Derfor vil Kenneth Carlsen fungere som Holgers træner i en uges tid.

Holger Rune forbereder sig til stor udfordring

Udover at hjælpe ved ATP 250-turneringen, assisterede Kenneth Carlsen også ved showturneringen Ultimate Tennis Showdown, der blev afholdt i London midt i december. Holger Rune bruger Brisbane-turneringen som forberedelse til grand slam-turneringen Australian Open, der starter den 14. januar.

Citat fra forfatteren

“Holger Rune er en ung og talentfuld tennisspiller, der har en lys fremtid foran sig. Med Kenneth Carlsen ved sin side i Australien, er han godt rustet til at tage kampene op i den nye sæson,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af artiklen konkluderer: “Med sin dedikation, talent og stærke støtte, er Holger Rune klar til at imponere i den kommende tennissæson. Vi ser frem til at følge hans præstationer i Australien og resten af verden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *