Viktor Axelsen gennemgår stor ændring før OL, rapporterer TV 2 Fyn.
2 mins read

Viktor Axelsen gennemgår stor ændring før OL, rapporterer TV 2 Fyn.

Badminton Danmark og Viktor Axelsen indgår ny aftale

I et forsøg på at sikre Danmark en stærk position ved kommende badmintonturneringer, har Badminton Danmark og Viktor Axelsen indgået en ny aftale.

Axelsen udtrykker tilfredshed med aftalen

Viktor Axelsen, den nuværende olympiske mester i herresingle, har udtrykt sin glæde over den nye aftale. “Jeg er glad for den aftale, der er lavet med Badminton Danmark. Det giver god mening i forhold til at skabe de bedst mulige vilkår og rammer for at præstere optimalt under OL,” udtaler Axelsen.

Axelsens træningssetup

Axelsen, der tidligere blev trænet af Kenneth Jonassen, flyttede sit træningssetup til Dubai i 2021. Dette resulterede i, at han ikke længere var en del af den danske forbundstræning. Det betyder, at han kun trænes af Kenneth Jonassen ved mesterskaber som EM, VM og OL. Men fra 2024 vil dette også inkludere turneringerne op til disse mesterskaber.

Forfatterens kommentar

“Forfatteren af webstedet udtaler: “Denne aftale mellem Badminton Danmark og Viktor Axelsen er et vigtigt skridt i retning af at sikre Danmark en stærk position i internationale badmintonturneringer. Det er spændende at se, hvordan denne nye aftale vil påvirke Axelsens præstationer i de kommende år.”

Forfatterens konklusion

“Forfatteren af webstedet konkluderer: “Med denne nye aftale er der lagt op til en spændende fremtid for dansk badminton. Det vil være interessant at følge Axelsens udvikling og se, hvordan denne nye aftale vil påvirke hans præstationer på den internationale scene.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *