Statistikker viser: Barcelona’s målmand bekræfter, at Blaugrana spiller fodbold.
1 min read

Statistikker viser: Barcelona’s målmand bekræfter, at Blaugrana spiller fodbold.

Daniel Zass

Marc-André ter Stegen: Europas mest præcise afleverer

FC Barcelona’s målmand, Marc-André ter Stegen, topper listen over spillere i Europas største ligaer med den højeste afleveringsprocent.

En nøglespiller i Barcelonas angreb

FC Barcelona er kendt for at bruge deres forsvarsspillere og midtbanespillere til at initiere angreb, og denne strategi inkluderer også den tyske keeper, Marc-André ter Stegen.

ter Stegen topper statistikkerne

Ifølge statistikker fra Whoscored er ter Stegen den målmand i de fem største europæiske ligaer, der har den højeste afleveringspræcision per kamp. Den tidligere Gladbach-keeper formår at ramme en medspiller 88,5 % af tiden per kamp.

Impressive præstationer i denne sæson

ter Stegen har i denne sæson spillet 26 kampe for Barcelona og har holdt buret rent 13 gange.

Citat fra forfatteren

“Marc-André ter Stegen er ikke kun en fremragende målmand, men også en nøglespiller i Barcelonas angreb. Hans præcision og evne til at sætte spillet i gang er en stor del af holdets succes,” siger Daniel Zass, forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Med sin imponerende præcision og evne til at bidrage til holdets angreb, er Marc-André ter Stegen en uvurderlig del af FC Barcelona. Hans præstationer i denne sæson beviser hans værdi for holdet og understreger hans position som en af de mest præcise afleverere i europæisk fodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *