Landets førende badmintonspillere vil deltage i turnering i Skansehallerne.
1 min read

Landets førende badmintonspillere vil deltage i turnering i Skansehallerne.

DM i Badminton kommer til Sønderborg

Sønderborg bliver vært for Danmarksmesterskabet i badminton for seniorspillere. Arrangementet, der løber fra den 7. februar til 10. februar, er organiseret af Dybbøl Badminton og Badminton Danmark. Dette er starten på en treårig periode, hvor Sønderborg vil være værtsby for mesterskabet.

En fest for badmintonfans

Arrangørerne lover publikum mange timer med spændende badminton i Sydjysk Sparekasse Skansen. Billetter kan erhverves ved indgangen, så alle interesserede har mulighed for at opleve landets bedste seniorspillere kæmpe om titlen som Danmarksmester.

Programmet for mesterskabet

Mesterskabet starter onsdag den 7. februar kl. 10.00 og slutter lørdag den 10. februar kl. 17.00. Torsdag og fredag vil der være kampe fra kl. 17.00 til 22.00, mens lørdagens kampe starter kl. 12.00.

Citat fra webstedets forfatter

“Vi ser frem til at byde velkommen til landets bedste seniorspillere og glæder os til at se publikum få nogle fantastiske oplevelser med badminton i topklasse,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Dette mesterskab er en fantastisk mulighed for at opleve badminton på højeste niveau. Vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at støtte op om sporten og de dygtige spillere,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *