Danmark har kvalificeret sig til EM-finalen.
1 min read

Danmark har kvalificeret sig til EM-finalen.

Danmarks kvindelige badmintonlandshold sikrer plads i EM-finalen

Trods en enkelt tabt kamp mod Frankrig, har Danmarks kvindelige badmintonlandshold formået at sikre sig en plads i EM-finalen. Selvom franskmændene skabte en vis grad af spænding undervejs i holdkampen, lykkedes det for det danske hold at undgå en femte og altafgørende kamp.

Kampresultater: Danmark 3-1 Frankrig

  • Line Kjærsfeldt – Qi Xuefei: 14-21, 21-16, 21-17
  • Fruergaard/Thygesen – Lambert/Tran: 21-16, 15-21, 17-21
  • Mia Blichfeldt – Leonice Huet: 21-15, 21-16
  • Magelund/Bøje – Bauer/Delrue: 21-23, 21-17, 21-8

Holdkampen spilles bedst af fem, og Line Christophersen kom derfor ikke i aktion. Danmark står nu overfor Spanien i finalen, hvor de igen vil være favoritter.

Sådan følger du kampene

Kampene om guldet kan ses på TV 2 Sport og TV 2 Play søndag. Tidspunktet for kampene vil blive annonceret på TV 2’s sendeplan. Det danske herrelandshold spiller også for en plads i EM-finalen. Det sker med start fra klokken 15 på TV 2 Sport lørdag.

Citat fra forfatteren

“Det danske kvindelige badmintonlandshold har vist imponerende styrke og udholdenhed i denne turnering. Deres plads i EM-finalen er velfortjent, og vi ser frem til en spændende finale mod Spanien,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Med deres sejr over Frankrig har det danske kvindelige badmintonlandshold bevist, at de er et hold, man skal regne med. Vi ser frem til at følge dem i finalen mod Spanien.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *