Wozniacki afslutter karrieren med en kamp mod Serena Williams i Danmark.
2 mins read

Wozniacki afslutter karrieren med en kamp mod Serena Williams i Danmark.

Caroline Wozniacki annoncerer karrierestop og afskedskamp i Danmark

Den danske tennisstjerne, Caroline Wozniacki, har officielt annonceret, at hun vil indstille sin karriere efter Australian Open i januar. Men fans kan se frem til en sidste opvisningskamp på dansk jord.

Opvisningskamp mod Serena Williams

Den 18. maj vil Wozniacki møde tennislegenden Serena Williams i en opvisningskamp i Royal Arena. Dette blev offentliggjort af f Sports Group i en pressemeddelelse.

Wozniacki udtaler: “Tiden er kommet, hvor jeg stopper min karriere og jeg glæder mig utrolig meget til at spille min allersidste kamp på hjemmebane foran et så stort publikum. Det bliver noget helt specielt, og en dag jeg ser virkelig meget frem til.”

En storslået aften

Wozniacki ser frem til at afslutte sin karriere på hjemmebane og mod tennissportens aller største kvindelige spiller nogensinde, Serena Williams. “Det bliver en storslået aften, jeg aldrig vil glemme, det er jeg sikker på,” siger Wozniacki.

De to veninder har tidligere mødt hinanden på dansk jord i 2015 i Herning, hvor Wozniacki vandt showkampen. I WTA-regi har de to spillere mødt hinanden 11 gange, med Williams som vinderen af ti af disse opgør.

En imponerende karriere

Caroline Wozniacki har haft en imponerende karriere med 30 WTA-titler i single, en førsteplads på verdensranglisten i 71 uger, en sejr i sæsonfinalen, deltagelse i tre olympiske lege og en grand slam-sejr i Australian Open.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Caroline Wozniacki har haft en bemærkelsesværdig karriere og har sat Danmark på verdenskortet inden for tennissporten. Hendes sidste kamp på dansk jord vil uden tvivl være en mindeværdig begivenhed.”

Konklusion

Caroline Wozniacki’s karriere har været enestående, og hendes bidrag til tennisverdenen vil blive husket. Hendes afskedskamp mod Serena Williams vil være en passende afslutning på en bemærkelsesværdig karriere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *