Odense Håndbold vinder over vestjysk hold i håndboldkamp | TV 2 Fyn.
2 mins read

Odense Håndbold vinder over vestjysk hold i håndboldkamp | TV 2 Fyn.

Odense Håndbold cementerer sin position i kvindernes håndboldliga

Odense Håndbold er for tiden placeret som nummer tre i kvindernes håndboldliga, efter Esbjerg og Ikast. Trods denne tredjeplads, er holdets position meget sikker.

Overbevisende sejr over Ringkøbing

Dette blev endnu en gang understreget søndag, hvor Odense Håndbold leverede en overbevisende præstation mod Ringkøbing, der ligger på en tiendeplads i ligaen. Kampen endte med en storsejr til Odense på 38-22 i deres hjemmebane.

Landsholdskeeper Althea Reinhardt leverede en stærk indsats i målet, og holdt Ringkøbing nede på blot 8 mål i første halvleg. Samtidig viste Odenses offensiv styrke ved at score hele 23 mål.

Stærkt forsvar og effektiv angreb

Efter pausen skruede Odense en smule ned for tempoet, men indskiftede målvogter Freja Hammer sørgede for, at Ringkøbing fortsat havde svært ved at score.

I angrebet skilte den hollandske fløjspiller Bo van Wetering sig ud ved at blive topscorer med otte mål. Mie Højlund bidrog også med fem mål og fem assister.

Opdatering på stillingen i ligaen

Med kun to runder tilbage af grundspillet, har Odense på tredjepladsen henholdsvis to og otte point op til Ikast og Esbjerg.

Citat fra forfatteren

“Odense Håndbold har igen vist, at de er et hold, der skal tages seriøst i kvindernes håndboldliga. Med en sikker tredjeplads og en overbevisende sejr over Ringkøbing, er de klar til de sidste to runder af grundspillet,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Odense Håndbold har cementeret deres position som et af de førende hold i kvindernes håndboldliga. Med stærke præstationer både i forsvar og angreb, ser de ud til at være godt rustet til de kommende kampe.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *