Invitation til gratis badminton for ældre og ledige i Sønderborg ved DM i Badminton – Læs de lokale nyheder fra Sønderjylland på Sydnyt.dk.
2 mins read

Invitation til gratis badminton for ældre og ledige i Sønderborg ved DM i Badminton – Læs de lokale nyheder fra Sønderjylland på Sydnyt.dk.

Gratis badminton for ældre og ledige i forbindelse med DM-stævnet i Dybbøl

Fra den 7. februar afholdes DM i Badminton i Sydjysk Sparekasse Skansen i Dybbøl. I den forbindelse inviterer to lokale badmintonklubber, Lysabild/Tandslet Badminton og Dybbøl Badminton, ældre og ledige til en omgang gratis badminton. Alle er dog velkomne til arrangementet, som er et side-event til DM-stævnet.

Deltagerne får ikke kun motion ud af arrangementet, men også to tilskuerbilletter til DM i Badminton. Der er ingen tilmelding nødvendig, og det er gratis at deltage. Man kan møde op på følgende mandage: 15. januar, 22. januar, 29. januar, 5. februar og 12. februar mellem kl. 10-11. Arrangementet finder sted enten i Sydals-Hallen på Mommarkvej 352, 6470 Sydals eller i Sydjysk Sparekasse Skansen på Aabenraavej 25a, 6400 Sønderborg.

Der vil være en instruktør til at tage imod de fremmødte, og det anbefales at medbringe indendørs sko.

Sydjysk Sparekasse Skansen åbner for første gang dørene op til VICTOR DM 2024, som er det officielle Danmarksmesterskab for seniorspillere. Mesterskabet finder sted fra den 7. februar til og med den 10. februar. Både landsholdsspillere, eliten og de yngre talenter deltager i mesterskabet. Arrangørerne af DM-stævnet i 2024 er Badminton Danmark og Dybbøl Badminton. Stævnet gentages også i 2025 og 2026.

Tilskuere har mulighed for at købe billetter til stævnet på følgende link: [https://mesterskab.badminton.dk/victor-dm/](https://mesterskab.badminton.dk/victor-dm/)

“Vi er glade for at kunne invitere ældre og ledige til en omgang gratis badminton i forbindelse med DM-stævnet. Det er en fantastisk mulighed for at prøve sporten og samtidig opleve de dygtige spillere i aktion. Vi håber, at mange vil benytte sig af tilbuddet,” udtaler Sønderborg Kommune.

Konklusion:
I forbindelse med DM i Badminton i Dybbøl inviterer Lysabild/Tandslet Badminton og Dybbøl Badminton ældre og ledige til en gratis badmintonoplevelse. Deltagerne får to tilskuerbilletter til DM i Badminton med hjem. Der er ingen tilmelding nødvendig, og arrangementet finder sted på udvalgte mandage i januar og februar. Sydjysk Sparekasse Skansen åbner dørene op til VICTOR DM 2024, som er det officielle Danmarksmesterskab for seniorspillere. Mesterskabet finder sted fra den 7. februar til og med den 10. februar. Arrangørerne af stævnet er Badminton Danmark og Dybbøl Badminton. Tilskuere har mulighed for at købe billetter til stævnet online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *