Information om Danmarks medaljeindsamling ved Badminton-Europamesterskabet.
2 mins read

Information om Danmarks medaljeindsamling ved Badminton-Europamesterskabet.

Dansk dominans ved EM i badminton

Ved det nylige afholdte Europamesterskab i badminton i Frankrig, gjorde de danske spillere sig bemærket med en imponerende præstation. I alt sikrede Danmark sig 11 medaljer fordelt på de fem kategorier, heraf var fire af dem guld.

Danske medaljevindere ved EM

Her følger en opsummering af de danske spillere, der formåede at vinde medaljer ved mesterskabet.

Guldmedaljevindere

Joachim Fischer og Christinna Pedersen triumferede i mixeddouble, mens Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen vandt guld i herredouble. Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen sikrede sig ligeledes guld i damedouble, og Viktor Axelsen vandt i herresingle.

Sølvmedaljevindere

Niclas Nøhr og Sara Thygesen tog sølv i mixeddouble, Kim Astrup og Anders Skaarup gjorde det samme i herredouble, og Jan Ø. Jørgensen sluttede som nummer to i herresingle.

Bronzemedaljevindere

Mathias Christiansen og Lena Grebak vandt bronze i mixeddouble, Sara Thygesen og Maiken Fruergaard gjorde det samme i damedouble, og både Anna Thea Madsen og Line Kjærsfeldt vandt bronze i damesingle.

Kommentar fra Badminton Danmark

“Denne præstation er et klart bevis på det høje niveau i dansk badminton. Vi er utrolig stolte af vores spillere og ser frem til flere triumfer i fremtiden,” udtaler en repræsentant fra Badminton Danmark.

Konklusion

Med 11 medaljer ved EM i badminton har de danske spillere vist, at Danmark er en stærk nation inden for sporten. De mange medaljer er et resultat af hårdt arbejde, talent og dedikation, og vi kan kun forvente mere fra disse dygtige spillere i fremtiden.

Kilder: Badminton Danmark

/ritzau/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *