Badminton: Mads Kolding udtrykker tilfredshed på trods af nederlag.
2 mins read

Badminton: Mads Kolding udtrykker tilfredshed på trods af nederlag.

Danmark tæt på semifinalen ved Sudirman Cup

Selvom Danmark stod uden Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen på grund af en småkagekonflikt og sygdom, var de resterende danske badmintonspillere tæt på at sikre en plads i semifinalen ved Sudirman Cup, VM for blandede hold.

Mads Pieler Koldings præstation

Mads Pieler Kolding leverede sejre i både mixed- og herredouble trods nye makkere. Han udtrykte tilfredshed med indsatsen i Kina, især i herredoublen. “At gå ind i dag og besejre dygtige japanske spillere er meget tilfredsstillende,” siger Kolding til AFP.

Flot indsats trods skade

Mads Pieler Kolding spiller normalt sammen med Mads Conrad-Petersen, men han var blevet skadet, og derfor trådte Kim Astrup til. De to leverede en flot indsats i sejren over verdensranglistens nummer seks, Hiroyuki Endo og Kenichi Hayakawa.

Afgørende damedouble

I den afgørende damedouble var Line Kjærsfeldt og Sara Thygesen foran 19-18 i tredje sæt mod verdensranglistens nummer et, Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi, men danskerne måtte se sig slået med 19-21.

Semifinaler klar

Japan er nu klar til semifinalen mod Sydkorea, mens storfavoritterne Kina møder Indonesien i den anden semifinale.

Forfatterens kommentar

“Til trods for oddsene imod dem, har de danske badmintonspillere vist en imponerende præstation ved Sudirman Cup,” udtaler forfatteren af artiklen.

Konklusion

“Selvom Danmark ikke nåede semifinalen, har holdets præstation ved Sudirman Cup været bemærkelsesværdig. Især Mads Pieler Koldings sejre i både mixed- og herredouble har været et højdepunkt,” konkluderer forfatteren af artiklen.

/ritzau/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *