Badminton Danmark ansætter engelsk landstræner.
2 mins read

Badminton Danmark ansætter engelsk landstræner.

Badminton Danmark Henter Dansk Træner Hjem

Badminton Danmark har for nylig hentet en dansk træner hjem fra udlandet for anden gang på kort tid. Denne gang er det Jakob Høi, der skifter sit landstrænerjob i England ud med et tilsvarende job for de bedste danske badmintonspillere.

Jakob Høi Tiltræder som Ny Dansk Landstræner

Badminton Danmark har meddelt, at Jakob Høi vil tiltræde som ny dansk landstræner i deres landstrænerteam fra 1. januar 2017. Høi har tidligere arbejdet som U19-landstræner og centertræner på elitetræningen i Brøndby for de bedste danskere fra 2005 til 2009.

Høis Internationale Erfaring

Efter sin tid i Brøndby, blev Høi tysk landstræner og har siden 2013 været landstræner i England. Han ser frem til at bringe sin internationale erfaring tilbage til Danmark og arbejde sammen med trænere og spillere, han tidligere har arbejdet sammen med.

Samarbejde med Cheflandstræner Kenneth Jonassen

Høi vil blandt andre samarbejde med cheflandstræner Kenneth Jonassen. Badminton Danmark har også for nylig hentet Kim Nielsen hjem fra et landstrænerjob i Holland til en stilling som assisterende landstræner.

Sportschef Ser Frem til Høis Bidrag

Sportschef Finn Trærup-Hansen ser frem til at bruge den viden, som Jakob Høi har fået i udlandet. Han mener, at Høi har gode erfaringer med at udvikle spillere og tage dem fra ét niveau til et højere.

Kontrakt på Fire År

Jakob Høis kontrakt med Badminton Danmark løber i fire år.

Forfatterens Kommentar

“Denne udvikling er et stærkt tegn på Badminton Danmarks engagement i at styrke deres trænerteam med erfarne og kompetente trænere. Jakob Høis tilbagevenden vil utvivlsomt være en stor gevinst for det danske badmintonlandshold.”

Forfatterens Konklusion

“Med Høis internationale erfaring og tidligere succes med at udvikle spillere, ser fremtiden for dansk badminton meget lovende ud. Vi ser frem til at følge hans bidrag til holdet i de kommende år.”

/ritzau/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *