Danmark risikerer udelukkelse fra VM efter endnu et tab.
2 mins read

Danmarks VM-skæbne ude af egne hænder efter nederlag til Sverige

Det var en lovende start for Danmark i kampen mod Sverige, da Nicklas Jensen scorede indenfor de første tre minutter. Men trods denne drømmestart, endte Danmark med at tabe 1-4 til Sverige.

Resultatet betyder, at Danmark nu er afhængig af andre resultater for at kunne avancere i VM. For at gå videre, skal Danmark tirsdag hente to point mere mod værtslandet Finland, end hvad Tyskland opnår mod Frankrig.

Med Tysklands kamp allerede tirsdag formiddag, kan Danmarks aftenkamp mod Finland ende med at være irrelevant, hvis Frankrig ikke formår at tage point fra Tyskland.

Danmark startede stærkt

Det begyndte godt for Danmark, da Nicklas Jensen bragte holdet foran efter blot tre minutter. Men Sverige kæmpede sig tilbage og fik gradvist overtaget i kampen.

Trods flere store danske chancer, var det især målmand George Sørensen, der holdt Danmark inde i kampen med flere store redninger. Desværre var det ikke nok, da offensiven ikke formåede at score flere mål.

I kampens sidste minutter faldt Danmark sammen og lukkede flere mål ind. Det var ellers tæt i de første to perioder.

Derfor er Danmark nu afhængig af, at Frankrig tirsdag formiddag overrasker mod Tyskland. Hvis det sker, kan Danmark med en sejr over Finland spille sig i VM-kvartfinalen.

Citat fra forfatteren

“Det er en skuffende situation for Danmark, men alt håb er ikke ude endnu. Vi må håbe på, at Frankrig kan overraske mod Tyskland, og at Danmark kan levere en stærk præstation mod Finland,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Selvom det ser svært ud for Danmark, er der stadig en chance for at avancere i VM. Det kræver dog hjælp fra Frankrig og en sejr over Finland. Det bliver spændende at følge,” konkluderer forfatteren af artiklen.