Denmark Open forbliver som en af de største turneringer i verden.
2 mins read

Denmark Open forbliver som en af de største turneringer i verden.

Øget Pengepræmier i Badminton

Badmintonsporten vil opleve en stigning i pengepræmierne i de kommende sæsoner. Denmark Open vil fortsat være en international turnering med høj status.

Dette blev bekræftet, da Det Internationale Badmintonforbund (BWF) søndag annoncerede en ny turneringsstruktur, der vil være gældende fra 2018 til 2021.

BWF World Tour

Den nye serie, BWF World Tour, vil bestå af seks niveauer. I de fire største turneringer af sæsonen vil der være mindst 1.000.000 dollar i pengepræmier.

“Det er tid til at badmintonsporten når nye højder,” udtaler BWF’s præsident, Poul-Erik Høyer.

“Vores primære mål er at fremvise sporten på det højeste konkurrenceniveau, forbedre tv-dækningen og øge kvaliteten og populariteten af topspillere globalt,” tilføjer Høyer.

Denmark Open på tredje niveau

I den nye serie vil sæsonfinalen være på niveau 1 med en samlet præmiesum på 1.500.000 dollar, en stigning fra 1.000.000 dollar i 2017. Niveau 2 vil bestå af tre turneringer, herunder All England, China Open og Indonesia Open, hver med en præmiesum på mindst 1.000.000 dollar.

På det tredje niveau vil der være fem turneringer, herunder Denmark Open. I disse fem turneringer vil der være mindst 700.000 dollar i præmier.

Badminton Danmark’s reaktion

Badminton Danmark udtrykker glæde og stolthed over at være blandt de største turneringer på BWF’s nye World Tour.

“Det er en stor anerkendelse af det arbejde, vi gør for badminton i Danmark og globalt, og det er også en anerkendelse af det professionelle niveau, som vores events har,” udtaler administrerende direktør Bo Jensen.

“At lille Danmark fortsat vil være i verdenstoppen gør også, at vi kan fortsætte vores udvikling med at kunne præsentere publikum, sponsorer og samarbejdspartnere for den bedste badmintonoplevelse overhovedet.”

Forfatterens kommentar

“Denne udvikling i badmintonsporten er et klart tegn på sportens voksende popularitet og anerkendelse på globalt plan. Det er spændende at se, hvordan denne nye struktur vil påvirke sporten og dens spillere i de kommende år.”

Konklusion

“Med den nye turneringsstruktur og øgede pengepræmier, er det tydeligt, at badmintonsporten er på vej frem. Det vil være interessant at følge udviklingen og se, hvordan disse ændringer vil påvirke sporten på både nationalt og internationalt plan.”

/ritzau/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *