Anders Antonsen planlægger at forlade Badminton Danmark og følge Viktor Axelsen | Opdateringer inden for sport | DR.
3 mins read

Anders Antonsen planlægger at forlade Badminton Danmark og følge Viktor Axelsen | Opdateringer inden for sport | DR.

Anders Antonsen Planlægger At Følge Viktor Axelsen Til Dubai

Den danske badmintonstjerne Anders Antonsen har planer om at følge i fodsporene på Viktor Axelsen og træne i Dubai i stedet for at være en del af Badminton Danmark. Dette afslørede Antonsen i et interview med TV 2 Sport.

Antonsen forventer at være mere væk fra Danmark og muligvis gå glip af nogle træningssessioner med Brøndby. Han er dog i dialog med Badminton Danmark for at finde ud af, hvilke konsekvenser dette vil have.

Denne beslutning om at bryde med Badminton Danmark kommer efter VM, hvor Viktor Axelsen også valgte at træne i Dubai i stedet for at være en del af landsholdet. Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom, udtalte, at de ikke var overraskede over Antonsens beslutning, men at de vil have en samtale med ham om det.

I en anden nyhed blev det annonceret, at danske Gustav Isaksen spillede for Lazio i den første ottendedelsfinalekamp mod Bayern München i Champions League. Efter en målløs første halvleg blev Isaksen nedlagt i feltet og fik tildelt et straffespark, som Ciro Immobile omsatte til mål. Lazio vandt kampen 1-0 og har et godt udgangspunkt før returkampen.

Fodboldspilleren Jens Odgaard har også haft en god start for Bologna i den italienske Serie A. Han scorede i sin debutkamp og gentog bedriften i sin anden kamp for holdet. Odgaard blev sendt på banen i det 88. minut og scorede seks minutter senere til slutresultatet 2-0.

I håndboldnyhederne blæste Ikast Håndbold lokalrivalen Viborg HK omkuld og forlængede deres ubesejrede stime til 13 kampe i 2024. Holdet vandt kampen med 42-32 og er nu klar til at møde den forsvarende Champions League-mester, norske Vipers Kristiansand.

Svømmeren Helena Rosendahl Bach er også i fokus, da hun er videre til VM-finalen i 200 meter butterfly. Hun kvalificerede sig med den bedste tid blandt semifinalisterne og har gode chancer for at vinde en medalje.

Endelig har Dansk Boldspil Union annonceret, at deres nye nationale Campus med domicil og topmoderne træningsbaner vil være placeret i Høje Taastrup. Dette vil have stor betydning for fodboldklubber som Taastrup FC, da det giver mulighed for at have rollemodeller tæt på og inspirere de yngste spillere.

Konklusion:

Anders Antonsen planlægger at følge Viktor Axelsen til Dubai og træne der i stedet for at være en del af Badminton Danmark. Gustav Isaksen spillede for Lazio i Champions League-kampen mod Bayern München og Jens Odgaard har haft en god start for Bologna i Serie A. Ikast Håndbold fortsætter deres ubesejrede stime, og Helena Rosendahl Bach er videre til VM-finalen i svømning. Dansk Boldspil Union har annonceret placeringen af deres nye nationale Campus i Høje Taastrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *