Grev Nikolai, kendt for sin travle livsstil, deltager direkte fra sin skiferie i en fodboldkamp i Parken.
1 min read

Grev Nikolai, kendt for sin travle livsstil, deltager direkte fra sin skiferie i en fodboldkamp i Parken.

Grev Nikolai vender hjem til København efter vinterferie i Alperne

Grev Nikolai, der er kendt for sin interesse for fodbold, har netop afsluttet en vinterferie i Alperne sammen med sin kæreste Benedikte Thoustrup. Parret nød skiløb og de smukke, men kolde omgivelser i løbet af deres ophold.

Efter en uges tid vendte greven og hans kæreste tilbage til København, hvor de tilbragte aftenen på lægterne i Parken. Her så de FC København spille ottendedelsfinale i Champions League mod Manchester City.

Grev Nikolai delte sine oplevelser på Instagram, hvor han først postede et billede af de sneklædte bjerge og skrev “Tilbage til København”. Senere delte han en “story” fra Parken, hvor han sad på plads og fulgte kampen.

Det seneste halve år har grev Nikolai tilbragt meget tid uden for Danmark, blandt andet på grund af et studieophold i Australien samt rejser til Vietnam og Bali. Nu er han dog tilbage i Danmark og ser ud til at heppe på “byens hold”.

Forfatteren af webstedet konkluderer, at grev Nikolai er en passioneret fodboldfan, der ikke kun nyder at spille bold selv, men også at følge med i kampe på tribunen. Dette viser hans engagement og interesse for sporten.

Kilde: [Titel på webstedet]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *