Produktionen ‘Made in Denmark’ vil fortsætte i Vesthimmerland i 2017.
2 mins read

Produktionen ‘Made in Denmark’ vil fortsætte i Vesthimmerland i 2017.

Startskuddet til Made in Denmark Golfturnering

Golfturneringen, Made in Denmark, blev officielt indledt torsdag med et pressemøde. Her blev det diskuteret, om turneringen vil fortsætte i fremtiden.

Økonomiske udfordringer for Made in Denmark

Lars Larsen, ejer af Jysk og en af hovedkræfterne bag turneringen, udtalte på pressemødet: “Jeg har haft svært ved at sige stop, efter vi har haft tre gode år. Men jeg har også haft svært ved at acceptere, at vi fortsætter i 2017, fordi økonomien godt kunne bruge lidt flere penge, efter region Nordjylland og Aalborg Kommune har sagt stop.”

Ny aftale sikrer turneringens fortsættelse

Trods økonomiske udfordringer har Fonden Made in Denmark Golf underskrevet en ny aftale med European Tour. Aftalen gælder foreløbig for 2017, hvilket sikrer turneringens fortsættelse i mindst et år mere.

Lars Larsen udtrykte skuffelse over manglende støtte fra Region Nordjylland og Aalborg kommune, men påpegede også den store interesse fra sponsorer: “Vi har oplevet en meget stor interesse fra vores sponsorer i forhold til at fortsætte Made in Denmark. Både fra nuværende og nye sponsorer, og det har vejet tungt i beslutningen om at fortsætte.”

Citat fra forfatteren

“Made in Denmark Golfturnering er et vigtigt event for dansk golf. Trods økonomiske udfordringer ser det ud til, at turneringen vil fortsætte, takket være stærk støtte fra sponsorer.” – Forfatterens navn

Konklusion

Til trods for økonomiske udfordringer og manglende støtte fra lokale myndigheder, vil Made in Denmark Golfturnering fortsætte i mindst et år mere. Dette er muliggjort gennem en ny aftale med European Tour og stærk støtte fra både nuværende og nye sponsorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *